Blagdanska akcija - pojas za leđa + glukozaminska krema

BLAGDANSKA AKCIJA POJAS ZA LEĐA OD CELLIANTA + GLUKOZAMINSKA KREMA NA POKLON!!!

Bole vas križa, imate išijas? Muče vas kukovi?

Terrapromo je za vas odabrao idealan poklon za nadolazeće blagdane, pojas od Cellianta klinički dokazano umanjuje bolove u lumbalnom dijelu kralježnice, smiruje upale i olakšava kretanje.

Zbog poboljšane cirkulacije i povećanog volumena kisika, mišići i živci se opuštaju i bol se dokazano smanjuje! Isto tako olakšava rad bubrega , a pomaže i kod menstrualnih tegoba. Za razliku od svih ostalih pojaseva koje ste do sada koristili, pojas od Cellianta APSOLUTNO je neškodljiv stoga ga mogu koristiti SVI!!!

Trudnice, djeca, srčani bolesnici, epileptičari, … izuzetno je praktičan jer ga možete omotati oko bilo kojeg dijela tijela koje vas boli (koljeno, rame, lakat,..) naravno dok mirujete i bolovi će se u kratkom vremenu smanjiti. S obzirom da je izrađen od revolucionarne tkanine Celliant, jako je mekan i ugodan, tako da možete i spavati u njemu! Uz njega dobivate i Glukozaminsku kremu od 250 ml od 100% prirodnih sastojaka koja pomaže stvaranju vezivnog tkiva, olakšava kretanje, smiruje upaljene i bolne zglobove, smanjuje oticanje te potiče proizvodnju zglobnih maziva!