VIKEND ZDRAVLJA I PJESME U DARUVARSKIM TOPLICAMA 04.-06. 03. 2016.

Pozivamo vas na još jedan VIKEND ZDRAVLJA I PJESME u Daruvarskim toplicama! I ovaj put za vas smo pripremili cijeli niz iznenađenja! Uz bogat zdravstveni program (konzultacije s fizijatrom, vježbama sa fizioterapeutima u bazenu i dvorani, preventivnim mjerenjima razine glukoze u krvi, tlaka, masnoća i razine zasićenosti kisikom), očekuje vas luda zabava uz živu glazbu, bogatu tombolu, zabavnim igrama i obiljem zabave i smijeha! Pripremili smo vam i dva izleta (u petak i u nedjelju), kuhanje kotlića u prirodi i još mnogo toga!

Više

Posjet predsjednice našoj tvrtci

Danas je našu tvrtku posjetila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović! Ovom prilikom joj se zahvaljujemo što je unatoč svim svojim obavezama uspjela naći malo vremena i za nas, samim time pružiti nam podršku u daljnjem radu! Kao pravi domaćini, našoj gošći poklonili smo i prigodan poklon iz naše linije Oxigen optimal.

Više

Pobijedite prehladu!

Dolaskom zimskih dana povećava se broj virusa i bakterija, a današnjim načinom života i lošim prehranbenim navikama tijelo više nije u stanju samo se obraniti od vanjskih utjecaja i napada različitih bakterija i virusa, stoga treba pomoć pri jačanju imunosustava kako bi spriječilo razvoj mnogih bolesti, osobito u ovom hladnom, zimskom periodu.

Više

Dijabetičko stopalo

Šećerna bolest ne boli ali ju teškom i opasnom čine akutne i kronične komplikacije na krvnim žilama i živcima svih organskih sustava u tijelu. Najčešće su zahvaćene male krvne žile pa dolazi do otežanog protoka krvi, što uzrokuje smanjenu opskrbu stanica i tkiva hranjivim tvarima i kisikom. Te promjene bitno utječu na kvalitetu života oboljelog, smanjuju mu radnu sposobnost a mogu i skraćuju očekivanu dužinu života.

Više