Proljeće donosi i proljetne alergije

Stiglo nam je proljeće i sa sobom donijelo svoje boljke! Povećana koncentracija peludi u zraku, radi cvata različitih biljaka, izaziva alergijske reakcije.  Kihanje, kašalj, šmrcanje, svrbež u nosu, peckanje, suze i crvenilo očiju, ..  su najčešći simptomi alergija.

Svakodnevnim unosom Q10 Aktiv preparata bez umjetnih boja, glutena, šećera i konzervansa opskrba prirodnih „podizača“ imuniteta je zagarantirana! Ojačajte svoj organizam i pomozite si u svakodnevnoj borbi sa alergijama!

Više

Gel od hladno prešanog ulja konoplje 500 ml

Prirodna formula od 8% ulja kanabisa, mentola, lavande, ružmarina, s ekstraktom kestena, gavezom, kamforom i eukaliptusom. Pogodan za osobe sa psorijazičnim artritisom, različitim oblicima psorijaze, reume, problema sa zglobovima te kod različitih vrsta dermatitisa kao i atopičnog dermatitisa.

Više

Papuče od Cellianta

Celliant papuča O2O Oxigen optimal je papuča koja u sebi sadrži uložak od 100% Cellianta i time klinički dokazano popravlja cirkulaciju u nogama, povećava nivo kisika u krvi i tkivu, regulira temperaturu nogu, umanjuje bolove i grčeve u nogama, umanjuje osjećaj teških i umornih nogu.

Više

Oxigen optimal čarapa

Predstavljamo vam našu Oxigen optimal čarapu od 100% cellianta.

Naš dizajnerski tim kreirao je čarapu od 100% Cellianta u kombinaciji s merino vunom. Kao i uvijek, slušali smo vaše želje, potrebe i iskustva te na osnovu toga stvorili smo Oksigen optimal O2O čarapu. Njezin učinak primijetiti će te već kroz 15-tak minuta.

Više