10. svibnja - svjetski dan kretanja za zdravlje

fitness

Tjelesna aktivnost je svaki pokret tijela izveden aktivacijom skeletnih mišića, a rezultira potrošnjom energije. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji ona obuhvaća sve pokrete u svakodnevnom životu, uključujući i posao, rekreaciju te sportske aktivnosti. Za postizanje i očuvanje dobrog zdravlja preporuča se provođenje tjelesne aktivnosti najmanje pola sata nekoliko dana u tjednu (American College of Sports Medicine).

Više

Izdvojite svakodnevno 30 minuta za hodanje i tijelo će vam biti zahvalno

hodanje

Dolaskom proljeća polako se budimo iz zimskog sna i veselimo višim temperaturama, boravku na otvorenom, prvim pupoljcima, dužim danima i aktivnostima. No nakon zimskih mjeseci tijekom kojih smo unosili tešku i kaloričnu hranu, prvi proljetni dani nas zatječu nespremnima. Zato treba pripremiti organizam na proljetni ritam i započeti s laganom tjelesnom aktivnosti provodeći što više vremena na svježem zraku.

Više

Proljetni umor

Proljetni umor

Stiglo nam je i proljeće! Umjesto da mu se veselimo i da se bolje osjećamo, većina ljudi počinje osjećati simptome kao što su umor, manjak koncentracije, kroničnu potrebu za snom. Što naravno vodi ka lošem ili nedostatnom izvršavanju svojih obaveza, razdraženosti, depresiji, iscrpljenosti.

Više

TERRAPROMO NA IZLOŽBI INOVACIJA BUDI UZOR®/INOVA®

nagrade

Budi uzor®/Inova® 2017. jest najveća izložba inovacija koja se ove godine održala u Jugoistočnoj Europi od 09. do 11. studenog 2017. u Osijeku pod motom: „PAMETNI GRADOVI“ (eng. SMART CITIES) u konkurenciji od 17 zemalja sudionica.

Budi uzor od samoga početka posebnu brigu vodi o studentima i inovativnim poduzetnicima. Svake godine izložba je sve veća i ima sve više sudionika koji pokreću svoja vlastita poslovanja s manje rizika i više ambicija.

Ova izložba inovacija nama je posebno draga jer smo osvojili vrijedne nagrade. Naši proizvodi OXYGEN OPTIMAL osvojili su 2 zlatne medalje, Grand prix glavnu nagradu, kao i nagradu za najuspješniju komercijalizaciju inovacije te priznanje Poljske udruge inovatora za OXYGEN OPTIMAL proizvode.

Želimo još napomenuti kako se kao izvrstan partner pojavio Tera Tehnopolis. Oni su nam pomogli oko zaštite brenda Oxygen Optimal te preko EEN baze poslovnih mogućnosti učiniti našu ponudu vidljivom na stranim tržištima, što nam je vrlo bitno za buduće poslovanje.

Tommy

Više