Multivitamini za žene i muškarce u dobi 50+

Važan čimbenik za poboljšanje kvalitete života i produljenje životnog vijeka je pravilna prehrana Neuravnotežena prehrana tijekom cijelog života i posebice u starijoj dobi može pojačati vjerojatnost pojave mnogih bolesti, poput osteoporoze, smanjene funkcije mozga, bolesti srca, te raznih infekcija. Stoga vam predlažemo multivitamine za žene i muškarce u dobi od 50+.

Više

Rast i razvoj djece u dobi od 5 do 12 godina

Rast i razvoj djece je složen proces povećanja tjelesne mase i izmjene proporcija koji je uvjetovan brojnim unutrašnjim i vanjskim čimbenicima. Rastom i razvojem upravljaju brojni geni putem transmisije više hormona i drugih faktora rasta.  Ova razdoblja ne smiju se suviše oštro ograničiti jer je razvoj stalan proces u kojem se jedno dijete razvija brže a drugo sporije. Zato može doći do nesporazuma ako se smatra da sva djeca iste dobi moraju biti i jednako razvijena.

Više

Kralježnica - stup našeg tijela

Kralježnica je stup koji povezuje naše tijelo od glave do pete. Kralježnica je glavni koštani oslonac trupa bez kojeg pokretanje tijela ne bi bilo moguće, pruža potporu glavi i vratu, stabilizira zdjelicu, određuje "držanje" našeg tijela, te štiti osjetljive strukture leđne moždine.

Kralježnica se sastoji od 33-34 kralješka: 7 cervikalnih (vratnih), 12 torakalnih (prsnih), 5 lumbalnih (slabinskih), 5 sakralnih (križnih) koji su srasli u križnu kost, 3-5 kokcieagalnih (trtičnih) koji su srasli u trtičnu kost.

Više

TERRAPROMO JE OTVORIO SVOJU SPECIJALIZIRANU TRGOVINU MEDICINSKIH PROIZVODA U OSIJEKU

Dragi naši korisnici,

Ovim putem vas obavještavamo da smo 18.07.2016. otvorili i svoju specijaliziranu trgovinu medicinskim proizvodima u Osijeku, na adresi J.J. Strossmayera 168.

Dođite i upoznajte se sa našim asortimanom proizvoda na prirodnoj bazi! Možete na licu mjesta, upoznati se sa našim proizvodima iz linije Oxygen Optimal, dodacima prehrani ili linijom biljnih gelova i krema.

U sklopu trgovine, osim samih proizvoda moći ćete se i konzultirati sa našim fizioterapeutom koji će vam osim niza korisnih savjeta i preporuka naših proizvoda moći preporučiti i vježbe za vaše zdravstvene tegobe.

Pripremili smo vam i niz različitih akcija, biti će tu i konzultacija sa nutricionistom, različitim specijalistima, akcija besplatnih mjerenja tlaka, šećera i drugo.

Veselimo se vašem dolasku i druženju sa nama!

Vaš Terrapromo!

Više

Celliant - Vaš pomoćnik u svakodnevnom životu

Moderan način života u kojem se svakodnevno susrećemo sa stresom i mnogim životnim problemima koje se javljaju tijekom nezdravih navika, nedovoljnog kretanja ili genetskog nasljeđa, to sve uvelike utiče na vas i vaše tijelo. Dolazi do "zamora materijala" uslijed kojeg dolazi do smanjenja energije, opadanja imuniteta, pa čak i do težih zdravstvenih problema. Često se svi zapitamo zašto je to tako?!?!?!?!?!?

Do problema dolazi zbog manjka protoka kisika i drugih hranjivih tvari kroz krvotok koje su uzrokovane gore navedenim faktorima, te na staničnom nivou dolazi do "uspavanosti" i automatski naši organi ne proizvode dovoljne količine tvari koje su nam neophodne u svakodnevnom životu.

Došlo je vrijeme da stanete tome na kraj! Na tržištu su proizvodi OXYGEN OPTIMAL linije sa ugrađenim Celliant vlaknima koji pomažu vašem tijelu da se "probudi" i upotrijebi neiskorištenu energiju u vašu korist. Naime Celliant je posebno formulirano vlakno koje pomaže tijelu na taj način da svjetlosnu energiju i energiju koje isijava tijelo putem topline reciklira te pretvara u energetski najfunkcionalniji i najupotrebljiviji oblik za vaše tijelo, bez ikakvih nuspojava. A najbolja stvar kod proizvoda iz OXYGEN OPTIMAL linije je ta da ih možete koristiti svaki dan u svim uslovima i situacijama - bilo da spavate, kuhate ručak, na poslu ste, na tržnici, u automobilu... Doslovno gdje god se nalazili i što god radili naši proizvodi aktivno potpomažu da izdržite ovaj brzi tempo koji nažalost postaje koban za sve više i više ljudi.

Više