BNM Formula 5

Bnm Formula 5

NOVO U PONUDI!!
POSEBNA FORMULA ZA DIJABETIČARE, SRČANE BOLESNIKE, TRUDNICE I LJUDE S PREKOMJERNOM TJELESNOM TEŽINOM.

BNM FORMULA 5
Broj 5 u samom nazivu proizvoda označava da se radi o 5. generaciji dodatka prehrani. Ova oznaka ukazuje na fantastičan razvoj koji je posljedica dvadesetogodišnjeg istraživačkog rada na području dodataka prehrani.
Osnova BNM formule 5 je AKTIVNI JEČAM. Najnovije studije pokazuju da među svim žitaricama jedino ječam sadržava većinu elemenata u tragovima, topivi beta-glukan, koji smanjuje razinu kolesterola i najzdraviji je izvor ugljikohidrata.
SASTAV: samljevene klice zelenog ječma, fruktoza, sojine bjelančevine, vitamini C i E, Citrus bioflavonoidi, L- lizinom , L-karnitinom, Koenzim Q10.

U BNM Formuli 5 složeni ugljikohidrati polagano i ravnomjerno dospijevaju u krv, razina šećera se pomalo povećava, tako da inzulin lako može uspostaviti ravnotežu i višak glukoze ne ostaje u krvi.
Pri izradi BNM Formule 5 glavna smjernica je bila nizak glikemijski indeks, uravnoteživanje organizma, zaštita srca i krvnih žila pomoću vitamina i aminokiselina. Sastavni elementi BNM Formule 5 zbog niskog glikemijskog indeksa smanjuju formiranje triglicerida u krvi, a L-karnitin je molekula prijenosnik triglicerida u mitohondrije, a taj postupak povećava izdržljivost srčanog mišića.
Apsorbirajuća vlakna BNM Formule 5 ispiru toksine, fermentiranu trulež i bakterije natopljene probavnim sokovima. Vlakna uvuku u sebe vodu i probavne tekućine, ubrzavaju prolaz kroz crijeva i normalizacijom stolice otklanja se zatvor.
BNM Formula 5 pokreće proizvodnju šećera unutar stanice, u tom procesu koristi se višak proteina i masti.
Pola sata nakon što unesete BNM Formulu 5 osjetit ćete energizirajući učinak, te će se u kratkom vremenu aktivirati rad stanica i osloboditi se toksičnih tvari. Korištenjem BNM Formule 5 vidljivo će se poboljšati izgled kože, kose i noktiju.
Valja istaknuti kako dodaci u proizvodu vitamin C, citrus bioflavonoidi, vitamin E, koenzim Q10 zajedno štite naše stanice od uništenja.

Više informacija na našim br. telefona: 031 350 330 ili 091 3355018.