Celliant - Vaš pomoćnik u svakodnevnom životu

 

Celliant - Vaš pomoćnik u svakodnevnom životu


Moderan način života u kojem se svakodnevno susrećemo sa stresom i mnogim životnim problemima koje se javljaju tijekom nezdravih navika, nedovoljnog kretanja ili genetskog nasljeđa, to sve uvelike utiče na vas i vaše tijelo. Dolazi do "zamora materijala" uslijed kojeg dolazi do smanjenja energije, opadanja imuniteta, pa čak i do težih zdravstvenih problema. Često se svi zapitamo zašto je to tako?!?!?!?!?!?

Do problema dolazi zbog manjka protoka kisika i drugih hranjivih tvari kroz krvotok koje su uzrokovane gore navedenim faktorima, te na staničnom nivou dolazi do "uspavanosti" i automatski naši organi ne proizvode dovoljne količine tvari koje su nam neophodne u svakodnevnom životu.

Došlo je vrijeme da stanete tome na kraj! Na tržištu su proizvodi OXYGEN OPTIMAL linije sa ugrađenim Celliant vlaknima koji pomažu vašem tijelu da se "probudi" i upotrijebi neiskorištenu energiju u vašu korist. Naime Celliant je posebno formulirano vlakno koje pomaže tijelu na taj način da svjetlosnu energiju i energiju koje isijava tijelo putem topline reciklira te pretvara u energetski najfunkcionalniji i najupotrebljiviji oblik za vaše tijelo, bez ikakvih nuspojava. A najbolja stvar kod proizvoda iz OXYGEN OPTIMAL linije je ta da ih možete koristiti svaki dan u svim uslovima i situacijama - bilo da spavate, kuhate ručak, na poslu ste, na tržnici, u automobilu... Doslovno gdje god se nalazili i što god radili naši proizvodi aktivno potpomažu da izdržite ovaj brzi tempo koji nažalost postaje koban za sve više i više ljudi.


Zato nemojte biti dio još jedne crne statistike, već "probudite" svoje tijelo već danas! Uz OXYGEN OPTIMAL liniju proizvoda koja dokazano pomažu kod niza stanja i bolesti kao što su: kardiovaskularne bolesti, dijabetes, kronični umor, bolesti periferne cirkulacije, problemi sa kralježnicom, reumatska oboljenja i mnogo drugih ...

I sve to na jedan jednostavan i prirodan način!! Celliant poboljšava cirkulaciju i podiže volumen kisika u krvi i tkivu i tako omogućuje tijelu da iskoristi hranjive tvari na najbolji mogući način.

Andrej Begić
bacc. physioth.