0

Nemate artikala u košarici.

Collagen 5000

Collagen 5000

KOLAGEN 5000 – Anti-Age formula, dnevni dodatak prehrani

 

Swedish Nutra Kolagen 5000 odličnog je okusa, jednostavan za konzumiranje i brzo se apsorbira u tijelu, već nakon nekoliko minuta.

Svaka doza sadrži 500 mg hidroliziranog kolagena, zajedno s odgovarajućom količinom vitamina i nutrijenata za optimalnu sintezu kolagena; vitamina C koji je neophodan za sintezu, vitamina B5 i B6 za unapređenje sinteze, hijaluronske kiseline  koja zajedno s kolagenom održava i potiče zdrav i mladolik izgled kože, a također obnavlja stanice kože.

Kolagen 5000 također održava zdravim i tkivo unutar tijela, te zajedno s hijaluronskom kiselinom kožu čini čvršćom, jačom, ljepšom i elastičnijom.

Swedish Nutra Kolagen sadrži najfiniji kolagen dostupan unutar EU, te je u potpunosti testiran i certificiran. Smatra se najboljim mogućim dostupnim kolagenom. Kolagen 5000 proizveden je najsuvremenijom tehnologijom miješanja kako bi se osigurala najmanja veličina čestica u svrhu optimalne apsorpcije u tijelu.

 

Dodaci prehrani s kolagenom imaju namjenu usporavanja prirodnog gubitka kolagena.

Gubitak kolagena negativno se odražava na izgled i funkcije cijelog tijela te dovodi do raznih degenerativnih promjena. Njegov nedostatak uzrokuje, između ostalog, poremećaje koštano-mišićnog sustava (ukočenost, artritis, mišićne ozlijede), poremećaje u funkciji imuno-sustava i pojavu tjelesnih promjena povezanih sa starošću kao što su bore, celulit, suhoća kože, kosa i koža bez sjaja te narušen oblik tijela.

OKUS: šumsko voće

Pakiranje: PET/Bijela bočica/500 ml

Čuvati na hladnom mjestu udaljeno od izvora svjetlosti.

Otvorenu bočicu držati u hladnjaku.

Čuvati izvan dohvata djece.

 

Doziranje: 2 žličice (30 ml) svako jutro.

Protresti prije korištenja.

Ne prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Dodatak prehrani ne može zamijeniti dnevni obrok ili zdrav način               

prehrane.

 

 

Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn