0

Nemate artikala u košarici.

Collagen 5000

Collagen 5000

KOLAGEN 5000 – Anti-Age formula, dnevni dodatak prehrani

 

Swedish Nutra Kolagen 5000 odličnog je okusa, jednostavan za konzumiranje i brzo se apsorbira u tijelu, već nakon nekoliko minuta.

Svaka doza sadrži 500 mg hidroliziranog kolagena, zajedno s odgovarajućom količinom vitamina i nutrijenata za optimalnu sintezu kolagena; vitamina C koji je neophodan za sintezu, vitamina B5 i B6 za unapređenje sinteze, hijaluronske kiseline  koja zajedno s kolagenom održava i potiče zdrav i mladolik izgled kože, a također obnavlja stanice kože.

Kolagen 5000 također održava zdravim i tkivo unutar tijela, te zajedno s hijaluronskom kiselinom kožu čini čvršćom, jačom, ljepšom i elastičnijom.

Swedish Nutra Kolagen sadrži najfiniji kolagen dostupan unutar EU, te je u potpunosti testiran i certificiran. Smatra se najboljim mogućim dostupnim kolagenom. Kolagen 5000 proizveden je najsuvremenijom tehnologijom miješanja kako bi se osigurala najmanja veličina čestica u svrhu optimalne apsorpcije u tijelu.

 

Dodaci prehrani s kolagenom imaju namjenu usporavanja prirodnog gubitka kolagena.

Gubitak kolagena negativno se odražava na izgled i funkcije cijelog tijela te dovodi do raznih degenerativnih promjena. Njegov nedostatak uzrokuje, između ostalog, poremećaje koštano-mišićnog sustava (ukočenost, artritis, mišićne ozlijede), poremećaje u funkciji imuno-sustava i pojavu tjelesnih promjena povezanih sa starošću kao što su bore, celulit, suhoća kože, kosa i koža bez sjaja te narušen oblik tijela.

OKUS: šumsko voće

Pakiranje: PET/Bijela bočica/500 ml

Čuvati na hladnom mjestu udaljeno od izvora svjetlosti.

Otvorenu bočicu držati u hladnjaku.

Čuvati izvan dohvata djece.

 

Doziranje: 2 žličice (30 ml) svako jutro.

Protresti prije korištenja.

Ne prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Dodatak prehrani ne može zamijeniti dnevni obrok ili zdrav način               

prehrane.

 

 

There are no products matching the selection.
This is a static CMS block displayed if category is empty. You can put your own content here.

Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn