0

Nemate artikala u košarici.

banner
banner
banner

Kako je nastao Celliant?

Od kako je stvoren, konstantno je podvrgnut istraživanjima radi povećanja opsega njegove upotrebe te su informacije o istraživanjima objavljene u mnogim svjetskim medicinskim časopisima, a medicina je ovaj materijal priznala kao koristan zajedno s njegovim učincima, te se u medicini sve intenzivnije počinje s njegovom upotrebom. 


Istraživanje koje je dovelo do nastanka Cellianta počelo je 90-ih godina kada je tim stručnjaka na alternativne medicine posjetio Aziju i promatrao učinke primjene nekoliko prirodnih sastojaka za koje se smatralo da imaju pozitivan učinak na zdravlje ljudi i životinja. Nakon 7 godina istraživanja tim je neke od tih sastojaka uspio integrirati u vlakno, a vlakno u proizvode. Celliant i njegova tehnologija zaštićeni su i patentirani diljem svijeta i za njegovu upotrebu potrebno je odobrenje Hologenixa koji prati kvalitetu proizvoda obogaćenih Celliantom.

 

Blog

 • Blog image

  Kompleksni regionalni bolni sindrom

  Veljača 15, 2019.

 • Blog image

  TERRAPROMO DARUJE ZA VALENTINOVO

  Veljača 06, 2019.

 • Blog image

  Pripremite se za nadolazeće blagdane

  Prosinac 14, 2018.

 • Blog image

  Dijabetes i stopala

  Studeni 02, 2018.

              Koristim gel od čegrtuše već duže vrijeme i vrlo sam zadovoljna. Smiruje mi bolove u rukama i nogama koje imam zbog artritisa i puno mi je lakše! "
  Gđa Bogdanović
Čepin
               S obzirom da sam dijabetičar imam velikih problema sa cirkulacijom i bolovima u nogama. Od kada koristim vaše čarape od merino vune sa Celliantom ti su se problemi smanjili. Od sada ne nosim niti jedne druge čarape! Koristim i vaš pojas od Cellianta za probleme sa kukovima, kao i gel od čegrtuše koji mi jako pomažu protiv bolova i olakšavaju mi kretanje. Vaše proizvode preporučam svima! Srdačan pozdrav od Ćire!
  Boris Ćiro Gašparac
Velika Gorica
               Kao dugogodišnji dijabetičar imam niz zdravstvenih problema, tako da koristim gotovo sve vaše proizvode. Od čarapa za dijabetičare, vašeg pojasa za leđa, posteljine, … gotovo sve! Zadnjih godinu i pol pijem i vaš Q10 Aktiv koji se pokazao kao odličan kod niza mojih problema, no ono što me je najviše oduševilo je to da se osjećam puno bolje, snažnije, vitalnije, daje mi više energije! Dok pak vaš Chondrosamin mi pomaže kod problema sa kostima i zglobovima. Bolovi su manje i lakše se krećem. Svaki vaš proizvod me je uvjerio u svoju kvalitetu i preporučam ih svima!
  Dr. Mensura Dražić
Zagreb
Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn