Kihanje, svrbež u nosu i očima, curenje iz nosa,…. stiglo je proljeće i peludne alergije!

 

Pelud trava, korova i stabala najčešće uzrokuju sezonski alergijski rinitis. Simptomi su izraženi obično u proljeće, što ovisi o vegetaciji bilja i stvaranju peludi. Cjelogodišnje tegobe najčešće uzrokuju alergeni koji su prisutni u kući, ali i neki vanjski. To su različite vrste grinja, dlaka i perje kućnih ljubimaca, insekti (žohari) i glodavci.


Zdrav i uravnotežen imunosni sustav čini jedan od osnovnih preduvjeta za zdravlje čovjeka. U slučaju poremećaja u njegovu radu, mogu se razviti mnoge bolesti (autoimune bolesti i alergije, imunodeficijencije, infekcije ili maligne bolesti). Jedna od njih je i alergija, nerazmjerno burna reakcija na susret s tvarima koje imunosni sustav prepoznaje kao štetne i nastoji se od njih obraniti.


Normalnoj funkciji imunosnog sustava pridonose sveopće poznati vitamin C, vitamin B6, folat (vitamin B9), vitamin B12 i vitamin A. Iako se u našem tijelu nalaze u vrlo malim količinama, elementi u tragovima – minerali selen i cink od posebne su važnosti za normalno funkcioniranje imunosnog sustava. Stoga vam preporučamo Ultra+ dodatak prehrani sa izuzetno jaki podizačem imuniteta kao što su: noni, sjeme psilija, ekstrakt brokule, spirulinu, aloe veru, ekstrakt zelenog čaja, ginseng, ekstrakt zrna zelene kave, koenzim Q10, ekstrakt sjemena grožđa, citrusni bioflavonidi.


Zbog svog pojačanog sastava „super biljnih ekstrakata“ ovaj preparat preporuča se za jačanje imuniteta, potiče rad moždanog i živčanog sustava, potiče rad metabolizma i proizvodnju energije, potiče cirkulaciju i rad krvožilnog sustava kao i probavnog trakta.