10. svibnja - svjetski dan kretanja za zdravlje

fitness

Tjelesna aktivnost je svaki pokret tijela izveden aktivacijom skeletnih mišića, a rezultira potrošnjom energije. Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji ona obuhvaća sve pokrete u svakodnevnom životu, uključujući i posao, rekreaciju te sportske aktivnosti. Za postizanje i očuvanje dobrog zdravlja preporuča se provođenje tjelesne aktivnosti najmanje pola sata nekoliko dana u tjednu (American College of Sports Medicine).

Više

TERRAPROMO NA IZLOŽBI INOVACIJA BUDI UZOR®/INOVA®

nagrade

Budi uzor®/Inova® 2017. jest najveća izložba inovacija koja se ove godine održala u Jugoistočnoj Europi od 09. do 11. studenog 2017. u Osijeku pod motom: „PAMETNI GRADOVI“ (eng. SMART CITIES) u konkurenciji od 17 zemalja sudionica.

Budi uzor od samoga početka posebnu brigu vodi o studentima i inovativnim poduzetnicima. Svake godine izložba je sve veća i ima sve više sudionika koji pokreću svoja vlastita poslovanja s manje rizika i više ambicija.

Ova izložba inovacija nama je posebno draga jer smo osvojili vrijedne nagrade. Naši proizvodi OXYGEN OPTIMAL osvojili su 2 zlatne medalje, Grand prix glavnu nagradu, kao i nagradu za najuspješniju komercijalizaciju inovacije te priznanje Poljske udruge inovatora za OXYGEN OPTIMAL proizvode.

Želimo još napomenuti kako se kao izvrstan partner pojavio Tera Tehnopolis. Oni su nam pomogli oko zaštite brenda Oxygen Optimal te preko EEN baze poslovnih mogućnosti učiniti našu ponudu vidljivom na stranim tržištima, što nam je vrlo bitno za buduće poslovanje.

Tommy

Više

Stiže jesen dunjo moja...

Promjena godišnjih doba, naročito iz ljeta u jesen, na neke osobe djeluje intenzivnije. Kako biste ovu jesen ostali zdravi, a istovremeno pripremili tijelo na sezonu gripe i prehlade, iskoračite van i prošećite prirodom! Sam boravak na otvorenom dovoljan je kako bi se lakše suočili sa stresom i poboljšali fizičko i mentalno zdravlje. Vitamin D iz sunčevih zraka doprinijet će jačanju kostiju i zuba, a to ima posebno dobar učinak za razvoj djece.

Jesen je, dakle, idealno godišnje doba za odlazak u prirodu ili šetnju po parkovima. No ne smijemo zaboraviti da nas u jesen čeka i cijeli niz poslova vezanih uz kuću i pripremu za zimu, kao i obilje poslova u voćnjaku ili vinogradu kako bi ubrali i pripremili prekrasne plodove koje nam jesen nosi.

U cijeloj toj hrpi poslova u kući, oko kuće, vinogradu voćnjaku, … lako se može dogoditi da čovjek pretjera ili se zaboravi i napravi pogrešan pokret i vrlo brzo se nađemo ukočeni, prehlađeni ili nešto gore. Kako bi to izbjegli za vas smo pripremili cijeli niz proizvoda koji će vas pripremiti za dolazak zime, ali i kako bi se lakše nosili sa poslovima koji nas očekuju.

Za početak tu je naš pojas za križa i kukove koji svakako savjetujemo, nositi oko sebe dok radite u kući i oko nje (cijepate drva, radite u voćnjaku ili vinogradu, pripremate zimnicu, i drugo…). On će aktivno raditi na prevenciji kako bi maksimalno smanjili mogućnost ukočenja, ali vam ujedno i olakšali pokretljivost.

Više na http://terrapromo.eu/akcija/pojas-za-donji-dio-leda-celliant.html

Više

O2O SPORT RUN

Predstavljamo vam nove modele naših čarapa iz linije Oxygen Optimal.

SPORT RUN čarape - sa Celliantom potiču cirkulaciju i bolju opskrbljenost kisikom, umanjuju bolove i grčeve u nogama i smanjuju umor i oticanje nogu.

Više