Svjetski dan šećerne bolesti

Počele su aktivnosti vezane uz svjetski dan šećerne bolesti koji se svuda u svijetu obilježava na današnji dan! Terrapromo se također pridružio obilježavanju svjetskog dana šećerne bolesti i nizom aktivnosti u svojim prostorima potiče svijest o dijabetesu. Stoga nam se pridružite i iskoristite niz pogodnosti i akcija koje smo pripremili za vas! Vaš Terrapromo

Više

Terrapromo asortiman uspješno predstavljen na sajmu u Austriji

Lijepi pozdrav dragi naši iz Klagenfurta! Ovaj vikend odražava se jedan od najposjećenijih sajmova u ovom dijelu Europe, sam sajam je usko specijaliziran za zdravlje i prevenciju tako da i ne čudi što smo se odazvali pozivu organizatora da približimo naše proizvode Austrijskom tržištu! Poseban interes je za našu liniju proizvoda Oxygen Optimal koji svojom kvalitetom i djelovanjem donose potpunu inovaciju na zahtjevno tržište EU! Hvala našim Austrijskim partnerima i budućim korisnicima što su nam omogućili da se osjećamo kao kod kuće!

Više

Izložbni prostor Terrapromo na Osječkom jesenskom sajmu

Danas je otvoren jesenski sajam u Osijeku! Sajam se tradicionalno održava na Pampasu od 7 do 9.10.2016., radno vrijeme sajma je od 10 do 19 sati. Posjetite naš izložbeni prostor, konzultirajte se sa našim fizioterapeutom, isprobajte naše proizvode i iskoristite sajamski popust! Vidimo se na Pampasu, vaš Terrapromo.

Više

Terrapromo tim sudjelovao na 19. Obrtničkom sajmu Istre

Danas je svečano otvoren 19. Obrtnički sajam Istre na Pulskoj Karolini! Naš tim biti će prisutan sva četiri dana sajma od 6 do 10.10.2016. cijeli dan od 9 do 20 sati osim nedjelje kada se sajam i zatvara u 17 sati. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku te posjetite naš izložbeni prostor, potražite savjet, isprobajte naše Oxygen Optimal proizvode i iskoristite sajamski popust na pojedine artikle!!

Više