TERRAPROMO JE OTVORIO SVOJU SPECIJALIZIRANU TRGOVINU MEDICINSKIH PROIZVODA U OSIJEKU

Dragi naši korisnici,

Ovim putem vas obavještavamo da smo 18.07.2016. otvorili i svoju specijaliziranu trgovinu medicinskim proizvodima u Osijeku, na adresi J.J. Strossmayera 168.

Dođite i upoznajte se sa našim asortimanom proizvoda na prirodnoj bazi! Možete na licu mjesta, upoznati se sa našim proizvodima iz linije Oxygen Optimal, dodacima prehrani ili linijom biljnih gelova i krema.

U sklopu trgovine, osim samih proizvoda moći ćete se i konzultirati sa našim fizioterapeutom koji će vam osim niza korisnih savjeta i preporuka naših proizvoda moći preporučiti i vježbe za vaše zdravstvene tegobe.

Pripremili smo vam i niz različitih akcija, biti će tu i konzultacija sa nutricionistom, različitim specijalistima, akcija besplatnih mjerenja tlaka, šećera i drugo.

Veselimo se vašem dolasku i druženju sa nama!

Vaš Terrapromo!

Više

Dvije dame i tambure

Pozivamo vas da nam se pridružite na glazbenom spektaklu: DVIJE DAME I TAMBURE

Koji će se održati 20.05.2016. u 20 sati, u hotelu Park Panolija u Našicama.

Za odličnu atmosferu pobrinuti će se Cecilja Rudić i Marija Pavković Snaša u pratnji 2 tamburaška sastava; Žitna polja i Čokanj.

CIJENA KARTE: 180,00 kn

U CIJENU UKLJUČENO: piće dobrodošlice, svečana večera i odlična zabava!

Požurite i rezervirajte svoje mjesto već sad na naše brojeve telefona: 031 350330 ili 091 9265844!

Više

Putem grofova na baranjski način

PUTEM GROFOVA NA BARANJSKI NAČIN Na naše veliko zadovoljstvo u subotu, 12.03.2016., smo imali 130 gostiju iz Brodsko-Posavske županije koji su željeli vidjeti kako su živjeli grofovi na baranjski način. Ulaskom u Baranju zaputili smo se u malo mjesto Darda, gdje su se gosti upoznali sa poviješću Baranje i potom se iskrcali u perivoju dvorca obitelji Esterhazy. U duhu nekadašnjih vremena prošetali su perivojem i čuli sve o dvorcu i obitelji.

Mnogobrojne legende o grofovskoj obitelji oduševile su goste koji su nakon priče odmah htjeli kušati neki specijalitet koji nosi ime obitelji. Nakon toga smo se ukrcali u bus i krenuli put mjesta Bilje gdje su posjetili dvorac jednog od najvećih vojskovođa povijesnih vremena-Eugena Savojskog. Osim povijesti dvorca i perivoja, čuli su sve o Eugenu te se oduševili činjenicom da vino koje najviše vole piti – graševinu – je upravo on donio u Baranju.

I za kraj, vožnjom rubnim dijelom Kopačkog rita, stigli smo do kompleksa dvorca Tikveš, gdje su upoznali tri građvine i čuli sve o poznatim stanovnicima. Najzanimljivije su bile priče o najpoznatijem stanovniku Tikveša- Josipu Brozu Titu. Puni dojmova i zadovoljni, baranjsku priču smo završili tradicionalnim fišpaprikašem i dobrom kapljicom vina. A za kraj zabava uz živu glazbu koja je upotpunila prekrasnu baranjsku priču. Svi 130 gostiju su se složili da sad shvaćaju kako je biti grof na baranjski način. Ne propustite i vi ovu jedinstvenu priču!

Više

VIKEND ZDRAVLJA I PJESME U DARUVARSKIM TOPLICAMA 04.-06. 03. 2016.

VIKEND ZDRAVLJA I PJESME U DARUVARSKIM TOPLICAMA 04.-06. 03. 2016

Osim bogatog zdravstvenog programa, imali smo i dva izleta no ono što je svakako odskakalo od cijelog programa bila je naša legendarna fešta sa zabavnim bandom i tamburašima. Zabavljali smo se do sitnih jutarnjih sati, uz fantastičnu glazbu, obilje smijeha i zabave i naravno zabavnih igara. Pozivamo vas da nam se pridružite i na slijedećem druženju na novoj destinaciji o kojoj ćemo vas obavijestiti uskoro! Vaš Terrapromo

Više

POZIVAMO VAS DA NAM SE PRIDRUŽITE 20.05. 2016. U HOTELU PARK PANOLIJA U NAŠICAMA

Mogućnost organiziranog prijevoza iz Zagreba i Vinkovaca do Našica. U cijenu je uključeno: 1 noćenje na bazi polupansiona u hotelu Park, ručak pripremljen na tradicionalni način, obilazak grada i dvorca grofa Pejačević uz stručnog vodiča, svečana zabava uz živu glazbu i posebnu gošću večeri- CECILIJU RUDIĆ, jamčevina za aranžman, osiguranje od odgovornosti Za sve informacije nazovite na 031 350330, 091/926 5844

Više