0

Nemate artikala u košarici.

Terrapromo je osnovan kao rezultat dugogodišnjeg rada i stjecanja iskustva u različitim segmentima zdravstveno terapeutskim programima. Naš tim bavi se promocijom visoko kvalitetnih proizvoda na prirodnoj bazi.

 

Kao što i sama krilatica kaže: kroz prirodu do zdravlja! Postavili smo pred sebe jasan cilj: proizvoditi, razvijati i promovirati visoko kvalitetne proizvode na prirodnoj bazi i razvijati partnerski odnos s našim korisnicima!

 

Sav naš terapeutski program, krenuvši od Cellianta, čiji su proizvodi tehnološki jedni od najnaprednijih na tržištu te imaju jednu dodatnu vrijednost, a to je da su klinički i znanstveno dokazani, da imaju pozitivan učinak na zdravlje ljudi, sve do naturopatskih dodataka prehrani koji su rađeni od 100% prirodnih sastojaka, bez umjetnih boja, glutena i konzervansa postižu odlične rezultate.

 

Vrlo je bitno u današnje vrijeme organizmu nadomjestiti manjak prirodnih sastojaka koje danas više ne možemo naći u prirodi i u svakodnevnom životu. Također, svi naši proizvodi imaju klinički dokazanu učinkovitost i ne kose se sa nikakvom farmakološkom terapijom te nemaju kontraindikacija. Detoksikacija organizma te biljne kreme i balzami također daju vrhunske rezultate, što nas tjera dalje u potrazi za novim i još boljim proizvodima.

 

U svakodnevnoj komunikaciji sa našim korisnicima, slušajući njihove zahtjeve i probleme trudimo se naći rješenje za njihove tegobe na prirodnoj bazi.  
Dakle, prevencija, edukacija, stručni savjeti i sve ono što je potrebno da se vratimo kroz prirodu do zdravlja!

 

Isto tako trebalo bi istaknuti dobru suradnju s nizom liječnika i specijalista koji sve više prepoznaju i preporučaju upravo naše proizvode.
Kroz rad sa različitim udrugama u zdravstvu, poput udruga dijabetičara, udruge srčanih bolesnika, udruge multiple skleroze, udruge apneja te raznih drugih udruga, u suradnji s njima organiziramo i stručna predavanja o zdravlju te preventivne preglede i savjetovanja o terapeutskom učinku našeg programa.

 

Sva naša putovanja i manifestacije kao što su VIKENDI ZDRAVLJA I PJESME u kojima smo spojili prevenciju, preglede, stručne konzultacije sa liječnicima sa zabavom, pokazali su odličan uspjeh i veliki interes kod velikog broja ljudi. VIKENDE ZDRAVLJA I PJESME organiziramo u suradnji sa toplicama i lječilištima.  
Sva naša putovanja i manifestacije organizirani su u cilju dobre zabave i opuštanja.

 


Pridružite nam se na putovanju kroz prirodu do zdravlja!

 

Nadamo se da ćete i sami što putem web-a, Facebook-a, Web shop-a ili kroz direktan kontakt s nama, isprobati naš asortiman i sami se uvjeriti u kvalitetu našeg programa.

Vaš Terrapromo!

 

Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn