0

Nemate artikala u košarici.

O nama

Tvrtka Terrapromo osnovana je kao rezultat dugogodišnjeg rada i stjecanja iskustva u različitim segmentima zdravstveno terapeutskih programa. Naš tim bavi se proizvodnjom i plasmanom visoko kvalitetnih proizvoda za zdravlje na prirodnoj bazi. Kao proizvođači, postavili smo pred sebe jasan cilj: konstantno raditi na razvoju i proizvodnji novih, inovativnih i visokokvalitetnih proizvoda na prirodnoj bazi kao i razviti partnerski odnos sa našim korisnicima.

Sav naš terapeutski program, krenuvši od naše vlastite proizvodne linije OxygenOptimal čija je baza revolucionarno vlakno Celliant, jedni su odtehnološki najnaprednijihproizvoda  na tržištu pa sve do dodataka prehrani, odnosno vitamina koji su isključivo u tekućem obliku te biljnih krema i balzama, daju vrhunske rezultate, što nas tjera dalje u potrazi za novim i još boljim proizvodima.

Terrapromo je registrirani proizvođač medicinskih proizvoda i možete ga pronaći u europskoj bazi istih. Proizvodi iz vlastite linije Oxygen Optimal na bazi Cellianta nose status medicinskih proizvoda i kao takvi su odobreni od strane Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode HALMED..

Danas, desetci tisuća zadovoljnih korisnika širom Hrvatske i šire, dokaz su da smo na pravom putu.

Također kroz rad sa različitim udrugama u zdravstvu, poput udruga dijabetičara, multiple skleroze, udruge srčanih bolesnika, udruge apneja, te raznih drugih udruga, u suradnji s njima organiziramo i stručna predavanja o zdravlju i terapeutskom učinku našeg programa od Cellianta. Isto tako trebalo bi istaknuti dobru suradnju sa nizom liječnika i specijalista koji sve više prepoznaju i preporučuju upravo naše proizvode.

Upravo zahvaljujući toj suradnji, nastao je i naš projekt VIKEND ZDRAVLJA I PJESME, u kojem smo spojili profesionalne zdravstveno-terapeutske usluge toplica/lječilišta i njihovog stručnog osoblja, sa našim terapeutskim programom i zabavom, a kako to izgleda možete pogledati na našem fb profilu Terrapromo putovanja.

U srpnju 2016. godine otvorili smo i specijaliziranu trgovinu medicinskih proizvodima u Osijeku, gdje možete na licu mjesta upoznati se sa našim proizvodima i te se savjetovati sa našim stručnim timom.

Na izložbi inovacija Budi uzor®/Inova® 2017. u žestokoj međunarodnoj konkurenciji od 17 zemalja sudionica (Tajvan, Kina, Tajland, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Poljska, Kanada, Indonezija, Iran, Ujedinjeni Arapski Emirati, Mađarska, Srbija, Vijetnam, Južna Koreja, Turska, Egipat i Hrvatska)  OXYGEN OPTIMAL proizvodi osvojili su 2 zlatne medalje, Grand prix glavnu nagradu, kao i nagradu za najuspješniju komercijalizaciju inovacije te priznanje Poljske udruge inovatora za OXYGEN OPTIMAL proizvode.

Nadamo se da ćete se i sami, što putem weba, Facebooka ili kroz direktan kontakt s nama isprobati naš asortiman i sami se uvjeriti u kvalitetu našeg programa.

Vaš Terrapromo

Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn