O2O SPORT RUN

Sport run stopalica

Predstavljamo vam nove modele naših čarapa iz linije Oxygen Optimal.

SPORT RUN čarape - sa Celliantom potiču cirkulaciju i bolju opskrbljenost kisikom, umanjuju bolove i grčeve u nogama i smanjuju umor i oticanje nogu.

Vrhunska sportska čarapa za trčanje napravljena je od pamuka u kombinaciji sa 100% vlaknom Cellianta, kako bi sportašima povećali sportske performanse, smanjili mogućnost ozljede, ubrzali obnovu mišića i povećali ugodnost nošenja tijekom sportskih aktivnosti.  Celliant klinički dokazano povećava volumen kisika u krvi i potkožnim tkivima do 29%, popravlja cirkulaciju te regulira tjelesnu temperaturu. Ne samo da ovako dobiveno povećanje snage i energije osigurava bolju prokrvljenost udova, već jača i mišićni sustav.

Povećanje količine kisika pokazalo se kao pomoć pri podizanju energije u organizmu. Proizvodnja energije na staničnoj razini ubrzava oporavak i obnovu mišićnog tkiva od vježbi i napora, za što je poznato da izaziva povećanje količine mliječne kiseline koja uzrokuje upalu mišića, zatim obnavlja snagu u mišićima narušenu vježbanjem, smanjuje pojavljivanje grčeva u mišićima, edema i zamor mišića nakon vježbe ili napora.

Vrhunski sportaši, uključujući i osvajatelje olimpijskih medalja, trenirali su koristeći Celliant™ proizvode dulje od godine dana. Kako profesionalni sportaši žele sve ono što bi im pomoglo ostvariti najbolju pripremljenost, Celliant™ se pokazao izvanrednim jer ubrzava oporavak od bolova u mišićima, omogućujući im daljnje natjecanje u odličnoj formi.