0

Nemate artikala u košarici.

Malleogib podupirač gležnja

Double click on above image to view full picture

Umanji
Uvećaj

Više pogleda

Malleogib podupirač gležnja

Dostupnost: Na skladištu

SKU:6960-6962

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

TRAJNO SNIŽENO!!

Gibaud podupirač gležnja ima kompresiju klase 3 za proprioceptivno podupiranje. Oblik podupirača prilagođen je morfologiji gležnja kako bi se izbjegao učinak stezanja. Podupirač gležnja ima patentiran, dinamičan sustav s trakom kako bi se ograničila pronacija i plantarno-dorzalna fleksija. Anti-varus učinak oslobađa tenziju u ozlijeđenom lateralno-kolateralnom ligamentu uslijed lakšeg ili umjerenog istegnuća i potiče zacjeljivanje.

Podupirač gležnja odličan je u rehabilitaciji nakon skidanja gipsa ili nakon kirurškog zahvata. Također, koristi se i pri povratku sportskim aktivnostima. Pomagalo se može koristiti za lijevi ili desni gležanj. Pomagalo omogućuje značajno podupiranje gležnja stoga bi se trebalo nositi tijekom sportskih aktivnosti ili tijekom uobičajenim dnevnih aktivnosti.
220,00 kn

* Obavezno popuniti

Gibaud podupirač gležnja ima kompresiju klase 3 za proprioceptivno podupiranje. Oblik podupirača prilagođen je morfologiji gležnja kako bi se izbjegao učinak stezanja. Podupirač gležnja ima patentiran, dinamičan sustav s trakom kako bi se ograničila pronacija i plantarno-dorzalna fleksija. Anti-varus učinak oslobađa tenziju u ozlijeđenom lateralno-kolateralnom ligamentu uslijed lakšeg ili umjerenog istegnuća i potiče zacjeljivanje.

Podupirač gležnja odličan je u rehabilitaciji nakon skidanja gipsa ili nakon kirurškog zahvata. Također, koristi se i pri povratku sportskim aktivnostima. Pomagalo se može koristiti za lijevi ili desni gležanj. Pomagalo omogućuje značajno podupiranje gležnja stoga bi se trebalo nositi tijekom sportskih aktivnosti ili tijekom uobičajenim dnevnih aktivnosti.

Opseg gležnja u cm:
M (20,5-23)
L (23,5-26)
XL (26,5-29)

Samo registrirani korisnici mogu vidjeti ovaj sadržaj. Molimo izvršite, Prijavu iliRegistraciju

Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn