0

Nemate artikala u košarici.

DetoksikacijaToksini dolaze iz okoline, zbog načina života, stresa, prehrane, dugotrajnog korištenja raznih lijekova i dovode do neravnoteže prirodne energije unutar stanica našega tijela. Nakupljaju se slobodni radikali i dolazi do pada imuniteta i vitalnosti. Na fizičkom nivou možemo reći da zdravo tijelo može ekonomičnije odraditi svakodnevne aktivnosti, a također se i brže oporaviti od bolesti ili povreda.

Na temelju mnogih istraživanja različitim metodama i kliničkim opažanjem pacijenata, došlo se do zaključka da tretman detoksikacije daje dobre rezultate u znatnom poboljšanju energije, relaksaciji i generalnom poboljšanju stanja, a kod nekih i značajnom poboljšanju zdravlja i smanjenju simptoma kroničnih bolesti.

Cigarete, alkohol, masna hrana, kava i lijekovi otrovi su koji mnogi od nas svakodnevno unose u organizam. No većina toga ipak nije svjesna dok na zornom primjeru ne vide te iste otrove kako izlaze iz organizma. Upravo to možete vidjeti već prvo jutro nakon što odlijepite detox flaster sa stopala jer se toksini izvlače kroz refleksološke točke organizma koji se nalaze na stopalima. Najbolji učinak je upravo ih nanositi prije spavanja i pustiti ih da djeluju tokom noći jer organizam najbolje radi na svom oporavku upravo dok se tijelo odmara. Tretman obično traje 5 ili 10 dana i pacijentima koji svakodnevno unose određene količine lijekova preporuča se vršiti tretman čišćenja 1x mjesečno.


Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn