0

Nemate artikala u košarici.

 Gold Detox jastučići za čišćenje organizma

Double click on above image to view full picture

Umanji
Uvećaj

Više pogleda

Gold Detox jastučići za čišćenje organizma

Dostupnost: Na skladištu

SKU:101

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

U sebi sadrže biljne ekstrakte koji kroz stopala čiste organizam od toksina koje svakodnevno unosimo u sebe.
Stopala su po osjetljivosti na drugom mjestu - odmah poslije srca. Zbog zaštite, tijelo šalje toksine što dalje od srca, što znači, nakupljanje toksina u donjem dijelu tijela!! Točnije u stopalima!!! Kombinacija pažljivo odabranog bilja i drugih prirodnih sastojaka nježno grije i otvara akupunkturne točke na stopalima, koje u sebe povlače sve toksine iz organizma.
120,00 kn
U sebi sadrže biljne ekstrakte koji kroz stopala čiste organizam od toksina koje svakodnevno unosimo u sebe.
Stopala su po osjetljivosti na drugom mjestu - odmah poslije srca. Zbog zaštite, tijelo šalje toksine što dalje od srca, što znači, nakupljanje toksina u donjem dijelu tijela!! Točnije u stopalima!!! Kombinacija pažljivo odabranog bilja i drugih prirodnih sastojaka nježno grije i otvara akupunkturne točke na stopalima, koje u sebe povlače sve toksine iz organizma. Posebno se preporučaju ljudima koji pate od problema sa krvožilnim sustavom, lošim radom bubrega ili jetre te ljudima koji svakodnevno piju lijekove ili žive nezdravim načinom života (stres, pušenje, alkohol, ...).

Pakiranje od 10 jastučića i 10 flastera, dostatno za kuru od 5 dana. Ljudima koji piju više lijekova dnevno, preporučamo kuru od 10 dana.
SASTAV: destilirani ocat bambusa, eukaliptus, chitosan, turmailn, vitamin C, biljna vlakna, ulje naranče,…

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
Otvorite pakiranje (prozirna folija) i bijelu stranu jastučića prislonite na sredinu stopala te preko njega prelijepite ljepljivu traku (flaster) da bi ga fiksirali. Postupak ponovite svaku večer prije spavanja na svako stopalo! Ujutro ga odlijepite sa stopala, (najbolje nad kadom da se možete odmah oprati), iskorišteni jastučić bacite.

Samo registrirani korisnici mogu vidjeti ovaj sadržaj. Molimo izvršite, Prijavu iliRegistraciju

Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn