0

Nemate artikala u košarici.

Što je Oxygen Optimal?


PROGRAM CELLIANT SLEEP O2O


Od činjenice spavamo li dobro, zavisi naše cijelo zdravstveno stanje; ali najkritičnije za zdravlje je to spavamo li dovoljno duboko i udobno tijekom cijele noći?! Tijekom noći mozak se odmara ali tijelo radi na oporavku od napora nakupljenog tijekom dana. Mišići se oporavljaju, obavlja se sinteza proteina te se obnavljaju motoričke funkcije. Ovaj proces zahtjeva dosta kisika/goriva za život/ kako bi se povećala kvaliteta vašeg noćnog sna. To je i glavni doprinos spavanja na proizvodima koji sadrže materijal Celliant.

Budite li se ukočeni, umorni, s bolovima u rukama, nogama, vratu? Imate li hladne ruke ili noge, patite li od bolova u kralježnici ili kukovima? Patite od reume? Oporavljate li se od operacija ili bolesti kao što su moždani ili srčani udar? Ili ste jednostavno vezani uz krevet (multipla skleroza ili koji drugi oblik mišićne distrofije)? Bavite se sportom ili obavljate fizički zahtjevne poslove?

Celliant upravo tu pokazuje svoje najbolje rezultate! On je specijalno dizajniran da podigne nivo kisika u krvi i tkivu, regulira tjelesnu temperaturu i pospješuje cirkulaciju te klinički dokazano umanjuje bolove. Zbog svega toga preporuča se ljudima koji pate od ranije navedenih tegoba, a samim time pomaže ima da napokon spavaju ugodno tokom cijele noći!OXIGEN OPTIMAL SLEEP


Upotrebljavajući nanotehnologiju O2O proizvodi podižu nivo kisika u tkivu i time omogućuju bolju prokrvljenost tkiva, potiču cirkulaciju, pomažu smanjenju umanjuju bolova u mišićima i zglobovima, pomažu vam da se probudite puni energije i potpuno svježi nakon sna, a ujedno skraćuju vrijeme oporavka nakon bolesti i operacija te se osobito preporučuju bolesnicima koji dosta vremena provode u krevetu. Najnoviji dodatak našem programu O2O je SREBRO koje je utkano u vlakno s Celliantom kako bi postigli antibakterijski i antialergijski učinak!Jastuci OxO  - imaju dvostruku funkciju:

  • ortopedsku (drže  vrat i glavu u pravilnom položaju) i
  • terapeutsku (oslobađa vratne žile i pospješuje protok krvi i kisika u mozak).

Vrlo je bitno da se ortopedski jastuk prilagodi svima te da glavu i vratnu kralježnicu u toku cijele noći drži u pravilnom položaju. Česte glavobolje, migrene, problemi sa tlakom, osjećaj "mamurluka" i umora neposredno poslije spavanja. Upravo to ovisi o jastuku.

Postoje dva oblika jastuka:

  • klasičan – OPTY JASTUK OxO - dimenzija 60x80, 
  • anatomski – OXY JASTUK OxO - dimenzija 55x35 cm
 
 

Artikli 1 do 12 od 14 ukupno

  1. 1
  2. 2

Artikli 1 do 12 od 14 ukupno

  1. 1
  2. 2
Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn