0

Nemate artikala u košarici.

Povećajte svoju izdržljivost

Naši proizvodi Terrapromo sport line od revolucionarnog materijala Celliant namijenjeni su profesionalnim sportašima i rekreativcima, koji žele povećati svoju izdržljivost i ubrzati vrijeme oporavka od ozljeda i fizičkih napora.

 

Proizvodi obogaćeni Celliantom klinički dokazano uklanjaju bolove, povećavaju udobnost i pomažu u liječenju na način što podiže razinu kisika u krvi i tkivu, a isto tako reguliraju tjelesnu temperaturu i poboljšavaju sportske performanse. Treba istaknuti da je Celliant značajnu primjenu našao kod sportaša koji nose proizvode obogaćene Celliantom, posebice triatlonci, biatlonci, biciklisti, maratonci i dr.iz razloga što im daje dodatnu energiju, rasterećuje mišiće i povećava izdržljivost. Sve više profesionalnih sportaša koristi proizvode sa Celliantom u svojoj svakodnevici kako bi se lakše nosili sa svakodnevnim zadacima i postizali vrhunske rezultate.

 

Lolafe- naturopatski proizvodi su novi i inovativni spoj nove generacije energetskih napitaka i mikroprehrane- vrhunski energetski napitak novog doba koji organizmu daje dodatnu energiju, jača rad srca i izdržljivost!

Vaš Terrapromo!

Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn