0

Nemate artikala u košarici.

banner
banner
banner

POSTUPAK NARUČIVANJA:

Prilikom naručivanja potrebno je dati svoje podatke: ime, prezime, adresu i broj telefona (po mogućnosti mobitela) radi dostave. Isto tako kod naručivanja čarapa, potrebno je dati i broj cipele te naglasiti koje vas čarape interesiraju ili kakvih problema sa nogama imate, da bi vam mogli preporučiti pravi model čarapa. Prilikom naručivanja ostalih artikala, dovoljno je navesti samo artikl koji vas zanima uz vaše kontakt podatke.

Obavezno bi trebalo obavijestiti sve ukućane o dolasku pošiljke, da bi se izbjegli nesporazumi i da ne bi došlo do povrata vaše narudžbe.

Sve vaše narudžbe možete uputiti na naše telefone: 031 350330, 091 3355063 i 098 9690271 radnim danom od pon-pet od 08-16 sati. Isto tako narudžbe možete poslati i na naš mail: info@terrapromo.eu ili na FB profil Terrapromo.

Ukoliko naručujete putem obrasca, pažljivo ispuniti sve podatke u obrascu.

DOSTAVA se vrši za cijelu Hrvatsku putem Overseas express kurirske službe.

Rok dostave za sve proizvode je max. 10-15 dana, u većini slučajeva i mnogo ranije.

Cijena poštarine je 30,00 kn za cijelu Hrvatsku, a izvan Hrvatske na upit.


Blog

 • Blog image

  Konoplja i njezin utjecaj na kožu i kosu

  Srpanj 31, 2018.

 • Blog image

  Sklerodermija (sistemska skleroza, skleroderma)

  Srpanj 05, 2018.

 • Blog image

  Upala mišića

  Lipanj 15, 2018.

 • Blog image

  Multipla skleroza

  Svibanj 30, 2018.

              Koristim gel od čegrtuše već duže vrijeme i vrlo sam zadovoljna. Smiruje mi bolove u rukama i nogama koje imam zbog artritisa i puno mi je lakše! "
  Gđa Bogdanović
Čepin
               S obzirom da sam dijabetičar imam velikih problema sa cirkulacijom i bolovima u nogama. Od kada koristim vaše čarape od merino vune sa Celliantom ti su se problemi smanjili. Od sada ne nosim niti jedne druge čarape! Koristim i vaš pojas od Cellianta za probleme sa kukovima, kao i gel od čegrtuše koji mi jako pomažu protiv bolova i olakšavaju mi kretanje. Vaše proizvode preporučam svima! Srdačan pozdrav od Ćire!
  Boris Ćiro Gašparac
Velika Gorica
               Kao dugogodišnji dijabetičar imam niz zdravstvenih problema, tako da koristim gotovo sve vaše proizvode. Od čarapa za dijabetičare, vašeg pojasa za leđa, posteljine, … gotovo sve! Zadnjih godinu i pol pijem i vaš Q10 Aktiv koji se pokazao kao odličan kod niza mojih problema, no ono što me je najviše oduševilo je to da se osjećam puno bolje, snažnije, vitalnije, daje mi više energije! Dok pak vaš Chondrosamin mi pomaže kod problema sa kostima i zglobovima. Bolovi su manje i lakše se krećem. Svaki vaš proizvod me je uvjerio u svoju kvalitetu i preporučam ih svima!
  Dr. Mensura Dražić
Zagreb
Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn