0

Nemate artikala u košarici.

banner
banner
banner

Povećajte svoju izdržljivost

Naši proizvodi Terrapromo sport line od revolucionarnog materijala Celliant namijenjeni su profesionalnim sportašima i rekreativcima,  koji žele povećati svoju izdržljivost i ubrzati vrijeme oporavka od ozljeda i fizičkih napora. Proizvodi obogaćeni Celliantom klinički dokazano uklanjaju bolove, povećavaju udobnost i pomažu u liječenju na način što podiže razinu kisika u krvi i tkivu, a isto tako reguliraju tjelesnu temperaturu i poboljšavaju sportske performanse.


Treba istaknu da je Celliant značajnu primjenu našao kod sportaša koji nose proizvode obogaćene
Celliantom, posebice triatlonci, biatlonci, biciklisti, maratonci i dr.iz razloga što im daje dodatnu energiju, rasterećuje mišiće i povećava izdržljivost. Sve više profesionalnih sportaša koristi proizvode sa Celliantom u svojoj svakodnevici kako bi se lakše nosili sa svakodnevnim zadacima i postizali vrhunske rezultate.


Lolafe- naturopatski proizvodi su novi i inovativni spoj nove generacije energetskih napitaka i
mikroprehrane- vrhunski energetski napitak novog doba koji organizmu daje dodatnu energiju, jača rad srca i izdržljivost!

Vaš Terrapromo!

Blog

 • Blog image

  Kompleksni regionalni bolni sindrom

  Veljača 15, 2019.

 • Blog image

  TERRAPROMO DARUJE ZA VALENTINOVO

  Veljača 06, 2019.

 • Blog image

  Pripremite se za nadolazeće blagdane

  Prosinac 14, 2018.

 • Blog image

  Dijabetes i stopala

  Studeni 02, 2018.

              Koristim gel od čegrtuše već duže vrijeme i vrlo sam zadovoljna. Smiruje mi bolove u rukama i nogama koje imam zbog artritisa i puno mi je lakše! "
  Gđa Bogdanović
Čepin
               S obzirom da sam dijabetičar imam velikih problema sa cirkulacijom i bolovima u nogama. Od kada koristim vaše čarape od merino vune sa Celliantom ti su se problemi smanjili. Od sada ne nosim niti jedne druge čarape! Koristim i vaš pojas od Cellianta za probleme sa kukovima, kao i gel od čegrtuše koji mi jako pomažu protiv bolova i olakšavaju mi kretanje. Vaše proizvode preporučam svima! Srdačan pozdrav od Ćire!
  Boris Ćiro Gašparac
Velika Gorica
               Kao dugogodišnji dijabetičar imam niz zdravstvenih problema, tako da koristim gotovo sve vaše proizvode. Od čarapa za dijabetičare, vašeg pojasa za leđa, posteljine, … gotovo sve! Zadnjih godinu i pol pijem i vaš Q10 Aktiv koji se pokazao kao odličan kod niza mojih problema, no ono što me je najviše oduševilo je to da se osjećam puno bolje, snažnije, vitalnije, daje mi više energije! Dok pak vaš Chondrosamin mi pomaže kod problema sa kostima i zglobovima. Bolovi su manje i lakše se krećem. Svaki vaš proizvod me je uvjerio u svoju kvalitetu i preporučam ih svima!
  Dr. Mensura Dražić
Zagreb
Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn