Problemi sa zglobovima ? Teško se krećete?

Sada postoji rješenje! Svi oni koji imaju problema sa artritisom, artrozom i općenito sa zglobovima znaju da kad se istroši zglobna hrskavica dolazi do bolova, što otežava kretanje. Sve do nedavno smatralo se da je to stanje neizlječivo i da tu nema pomoći, sa današnjeg stajališta to je netočno! Pomoću Chondrosamina možemo očuvati hrskavicu i ponovo je izgraditi! Ako se stanice hrskavice ciljano hrane, može se postići njihov prirodni proces regeneracije! U tom procesu odlučujuću ulogu igraju kondroitin i glukozamin. Oni se dobivaju iz kolagena pomoću enzimske hidrolize. Starenjem organizam gubi moć apsorbiranja kondroitinskog i glukozaminskog sulfata iz namirnica. Uz to je važno napomenuti da u modernoj ishrani nema kondroitinskog sulfata!
Ortoped, dr. Ludwig Weh je u jednoj studiji, predstavljenoj na ortopedskom kongresu u Berlinu, dokazao da se već samo nakon tromjesečne terapije kondroitinom i glukozaminom mogućnost opterećivanja zglobova poboljšava. Kod redovite upotrebe ovih tvari, podupiremo rad naših zglobova, kostiju i hrskavice te povećavamo tjelesnu pokretljivost!
Glukozamin je važna karika kompletnog mehanizma za kretanje. Istovremeno stimulira proizvodnju hrskavice i zglobnih maziva! Ove kao i ostale tvari, u koncentriranoj formi, glavni su sastojci Chondrosamin-a s NCO peptidima!
Svakodnevnim uzimanjem ove kure, opskrba zglobova je zagarantirana!
Razne kliničke studije, kako u Europi, tako i u SAD-u iz 90-tih godina, dokazale su da glukozaminski sulfat posjeduje mogućnost smanjenja oteklina i boli u zglobovima i da se oštećenu hrskavicu kao i tkivo tetive može regenerirati!
Eksperimentalne i kliničke studije pokazale su i slijedeće:
- Kondroitin i glukozamin sulfati stimuliraju sintezu kolagena tip 11, u hrskavici zgloba
- Uzimanjem kondroitina i glokozamina dolazi do značajne redukcije boli kod pacijenata koji boluju od artroze
- Redovitim korištenjem kodroitina i glukozamina pacijenti mogu smanjiti unos analgetika
- Funkcija zglobova se značajno poboljšava
- Potiče se izmjena tvari u hrskavici, a sama hrskavica se stabilizira te se jača njezina struktura