Spa kolekcija

sal vento kolekcija

PREMIUM SPA KOLEKCIJA S MINERALIMA MRTVOG MORA


Predstavljamo vam SAL-VENTO PREMIUM SPA KOLEKCIJU S MINERALIMA MRTVOG MORA koja u sebi sadrži ljekovitu vodu, blato i 26 minerala koje možete naći jedino u Mrtvom moru. 100% prirodna specijalna formula Sal-Vento skin care proizvoda pokazati će vam iznenađujuće rezultate već prvim korištenjem!
Usprkos godinama istraživanja jedinstvenog učinka minerala, blata i vode iz Mrtvog mora, znanstvenici čak niti danas još uvijek nemaju odgovore na to kako to da voda, blato ili minerali iz najniže točke na svijetu (- 306 m nadmorske visine) imaju takav pozitivan učinak na kožu lica i tijela!
No čak i bez konkretnog, znanstveno baziranog dokaza, na stotine kliničkih pokusa, provođene širom svijeta u svrhu rješavanja medicinskih problema, uključujuću kožne bolesti, psorijazu, artritis, čak i kod pacijenata koji su na kemoterapiji,dokazali su da visoka koncentracija minerala iz Mrtvog mora gotovo trenutno popravlja prirodnu obnovu kože, olakšava reumatske bolove i opušta napete mišiće. Poznato je da proizvodi s mineralima Mrtvog mora pomažu kod različitih kožnih oboljenja, poput psorijaze ili atopijskog dermatitisa.

Kolekcija sadrži: piling za lice 50 ml, masku od blata 50 ml, noćnu kremu za lice 50ml i gel za područje oko očiju 30ml.