0

Nemate artikala u košarici.

Stopalice MEDI TEC

Double click on above image to view full picture

Umanji
Uvećaj

Više pogleda

Stopalice MEDI TEC

Dostupnost: Nema na skladištu

SKU:998

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Čarape 
s Celliantom dizajnirane su za ljude koji pate od neuropatije i ostalih oblika neuralgija, dijabetičare kao i ostale koji općenito imaju problema sa cirkulacijom.
Klinički dokazano popravljaju cirkulaciju, umanjuju bolove, grčeve i trnce u nogama, smanjuju oticanje nogu, reguliraju temperaturu nogu, a zbog tehnologije kojom su rađene reguliraju i vlagu tako da nema niti prekomjernog znojenja stopala.

Standardna cijena: 200,00 kn

Specijalna cijena: 140,00 kn

Čarape s Celliantom dizajnirane su za ljude koji pate od neuropatije i ostalih oblika neuralgija, dijabetičare kao i ostale koji općenito imaju problema sa cirkulacijom.Klinički dokazano popravljaju cirkulaciju, umanjuju bolove, grčeve i trnce u nogama, smanjuju oticanje nogu, reguliraju temperaturu nogu, a zbog tehnologije kojom su rađene reguliraju i vlagu tako da nema niti prekomjernog znojenja stopala.Sama čarapa izuzetno je nježna, svi šavovi su rađeni prema vani, a samo stopalo čarape je nježno i mekano da se ne iritira osjetljivo stopalo kod dijabetičara.


MEDI TEC stopalice sa apsolutno istom namjenom kao i visoke, osim što su niže i gornja gumica je jako nježna tako da gotovo i ne stišće nogu.


Preporučaju se ljudima koji boluju od dijabetesa, arterioskleroze, različitih oblika neuropatija ili općenito kod problema sa cirkulacijom. Zgodne su za nošenje po ljeti ili za spavanje.Čarape su dostupne u veličinama od 35 - 41

Samo registrirani korisnici mogu vidjeti ovaj sadržaj. Molimo izvršite, Prijavu iliRegistraciju

Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn