Svjetski dan borbe protiv boli

TJEDNA AKCIJA TERRAPROMO POVODOM SVJETSKOG DANA BORBE PROTIV BOLI!

Bol je neugodan emocionalni i osjetni doživljaj povezan sa stvarnim ili potencijalnim oštećenjem tkiva. Milijuni ljudi u svijetu trpe kronične bolove među kojima su česti bolovi u leđima, bolovi uslijed artroza, bolovi uslijed malignih bolesti i mnoge druge vrste bolova. Kronični bolovi znatno smanjuju kvalitetu života bolesnika i uzrok su velikog gubitka radnih sati.

CHONDROSAMIN njemački proizvod od 100% prirodnih sastojaka namijenjen  obnovi i očuvanju zglobne hrskavice te smanjivanju boli. Posebice se preporuča ljudima koji pate od osteoartritisa (artroze), različitih vrsta artritisa, reumatskih tegoba, osteoporoze i općenito kod problema sa zglobovima. Glavni sastojci kondroitin i glukozamin sulfat potiču obnavljanje zglobne hrskavice i zglobnih maziva prirodnim putem, olakšavaju kretanje te umanjuju bolove, a samim time podižu kvalitetu života.

CIJENA: 750,00 kn                              SADA: 347,60 kn

GEL SA SITNTETIČKI OBRAĐENIM OTROVIM ČEGRTUŠE je proizvod širokog spektra koji koristi neurotoksična svojstva zmijskog otrova Brazilske čegrtuše. Dizajniran za masažu mišićno-koštanog sustava. Primjenjuje se kod: reumatskih tegoba, artritisa i općenito kod upalnih procesa zglobova, mišića i tetiva, bolova u leđima, koljenima, kukovima, kod ozljeda, kontuzija, modrica, uganuća, potiče proizvodnju zglobnih maziva, olakšava kretanje, smanjuje oticanje, ublažava simptome raznih kožnih problema (ekcemi, strije, modrice,..), pomaže kod proširenih vena, hemoroida, ubrzava zacjeljivanje manjih površinskih ozljeda (ogrebotina, uboda insekata, posjekotina, manjih opeklina) te je učinkovit i kod nekih vrsta herpesa.

CIJENA: 300,00 kn                       SADA: 150,00 kn

POJAS ZA KRIŽA I KUKOVE napravljen je od revolucionarnog materijala Celliant, za koji je medicina dokazala da ima pozitivan učinak na zdravlje ljudi. Celliant  pospješuje cirkulaciju, obogačuje krv kisikom, regulira tjelesnu temperaturu i klinički dokazano umanjuje bolove. Preporuča se ljudima koji pate od diskopatija u lumbalnom dijelu kralježnice (lumbago, išijas, discus hernija,..), ljudima koji pate od bolnih kukova ili su operirali iste, ljudima koji imaju problema s bubrezima (dijaliza ili transplantacija bubrega) jer potiče mikrocirkulaciju bubrega, tako da olakšava rad istih. Isto tako možete ga omotati oko bolnog koljena ili lakta, naravno dok mirujete, tako da će i tu pomoći i umiriti bolove. Bolovi se smanjuju kroz nekih sat vremena i nema potrebe za uzimanjem tablete ili injekcija!

Cijena pojasa je 200 kn, no ovaj tjedan uz njega dobivate i Alpenkreuter emulziju protiv bolova na poklon.