0

Nemate artikala u košarici.

banner
banner
banner

Tehnologija

 
Tehnologija na kojoj je stvoren Celliant (prijašnji naziv mu je bio Holofiber) bazirana je na višegodišnjim istraživanjima u pogledu utjecaja određenih valnih dužina svjetlosti na organizam i zacjeljivanje rana. Prijašnja istraživanja dokazala su da se svjetlost može upotrebljavati za smanjivanje bolova, brže zarastanje rana, povećanje energije i poboljšanje sveukupnog stanja organizma.

Celliant je polimersko vlakno koje sadrži optički aktivne mikro čestice – svojstvenu mješavinu prirodnih materijala (mikroskopski sitni kristalići minerala koji su poslovna tajna) koje raspršuju i reflektiraju vidljivi spektar svjetla i infracrveno svjetlo. Proizvod konstruiran s takvim optički modificiranim vlaknima dizajniran je da reflektira svjetlo i energiju u kožu i potkožna tkiva. Na taj način se opuštaju kapilare u koži, ubrzavajući cirkulaciju i prijenos kisika (koji kroz kožu ulazi u organizam) prema tkivima.

  Celliant mijenja spektar vidljive i nevidljive svjetlosti te je djelovanjem na određene valne duljine pretvara u energiju. Ovaj se postupak ne događa samo trenutačno jer njegov utjecaj traje kroz dulje vremensko razdoblje. 

Blog

 • Blog image

  Kompleksni regionalni bolni sindrom

  Veljača 15, 2019.

 • Blog image

  TERRAPROMO DARUJE ZA VALENTINOVO

  Veljača 06, 2019.

 • Blog image

  Pripremite se za nadolazeće blagdane

  Prosinac 14, 2018.

 • Blog image

  Dijabetes i stopala

  Studeni 02, 2018.

              Koristim gel od čegrtuše već duže vrijeme i vrlo sam zadovoljna. Smiruje mi bolove u rukama i nogama koje imam zbog artritisa i puno mi je lakše! "
  Gđa Bogdanović
Čepin
               S obzirom da sam dijabetičar imam velikih problema sa cirkulacijom i bolovima u nogama. Od kada koristim vaše čarape od merino vune sa Celliantom ti su se problemi smanjili. Od sada ne nosim niti jedne druge čarape! Koristim i vaš pojas od Cellianta za probleme sa kukovima, kao i gel od čegrtuše koji mi jako pomažu protiv bolova i olakšavaju mi kretanje. Vaše proizvode preporučam svima! Srdačan pozdrav od Ćire!
  Boris Ćiro Gašparac
Velika Gorica
               Kao dugogodišnji dijabetičar imam niz zdravstvenih problema, tako da koristim gotovo sve vaše proizvode. Od čarapa za dijabetičare, vašeg pojasa za leđa, posteljine, … gotovo sve! Zadnjih godinu i pol pijem i vaš Q10 Aktiv koji se pokazao kao odličan kod niza mojih problema, no ono što me je najviše oduševilo je to da se osjećam puno bolje, snažnije, vitalnije, daje mi više energije! Dok pak vaš Chondrosamin mi pomaže kod problema sa kostima i zglobovima. Bolovi su manje i lakše se krećem. Svaki vaš proizvod me je uvjerio u svoju kvalitetu i preporučam ih svima!
  Dr. Mensura Dražić
Zagreb
Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn