TERRAPROMO DARUJE ZA VALENTINOVO

valentinovo

Povodom Valentinova odlučili smo i mi darovati svoje korisnike, tako da cijeli tjedan u periodu od 06. do 14. Veljače 2019. Uz svaku naručenu hranjivu kremu s ekstraktom puževe sluzi Palacio, na poklon dobivate još jednu! Isto tako uz svaki naručen par SPORT RUN čarapa poklanjamo još jedan par!

Hladan zrak, sa promjenjivim vremenom, s druge strane suh zrak od grijanja u zatvorenim prostorijama,  nedovoljno izlaganje svježem zraku i suncu zahtijevaju  dodatnu hidrataciju i njegu kože. Krema za lice sa ekstraktom puževe sluzi za dnevnu i noćnu regeneraciju, hidrataciju i hranjenje kože. U sebi sadrži proteine, alantoin te vitamine A,C i E, stimulirajući sintezu kolagena i elastina u koži, smanjujući time bore i mrlje. Redovitom primjenom može pomoći kvaliteti, čvrstoći, regeneraciji i svježem izgledu kože. Pogodna za sve tipove kože, uključujući i problematičnu, aknama sklonu kožu.

Palacio krema

Dugo zadržavanje u zatvorenom i nedovoljno kretanje mogu izazvati cijeli niz problema sa cirkulacijom, kilažom, probavom i sl.  Kako bi to izbjegli izađite van, krećite se, šećite i uživajte u svježem zraku.  SPORT RUN - Vrhunska sportska čarapa, napravljena je od pamuka u kombinaciji sa 100% vlaknom Cellianta, kako bi sportašima povećali sportske performanse, smanjili mogućnost ozljede, ubrzali obnovu mišića i povećali ugodnost nošenja tijekom sportskih aktivnosti.  Celliant klinički dokazano povećava volumen kisika u krvi i potkožnim tkivima do 29%, popravlja cirkulaciju te regulira tjelesnu temperaturu. Ne samo da ovako dobiveno povećanje snage i energije osigurava bolju prokrvljenost udova, već jača i mišićni sustav.
Uz svaki naručeni par SPORT RUN čarapa, Terrapromo vam poklanja još  jedan par SPORT RUN čarapa!

Sport run