TERRAPROMO NA IZLOŽBI INOVACIJA BUDI UZOR®/INOVA®

nagrade

OXYGEN OPTIMAL PROIZVODI OSIM ZLATOM I GRAND PRIXem NA Budi uzor®/Inova® 2017, NAGRAĐENI I POSEBNIM PRIZNANJEM POLJSKE UDRUGE INOVATORA

Budi uzor®/Inova® 2017. jest najveća izložba inovacija koja se ove godine održala u Jugoistočnoj Europi od 09. do 11. studenog 2017. u Osijeku pod motom: „PAMETNI GRADOVI“ (eng. SMART CITIES) u konkurenciji od 17 zemalja sudionica . Ova je izložba namijenjena inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje. Svake godine među uzvanicima su članovi brojnih stranih delegacija i njihova izlaganja, a svi sudionici, ali i posjetitelji svake godine imaju priliku povećati svoju konkurentnost i probiti se na domaće, ali i europsko tržište. Organizator izložbe je Hrvatska udruga inovatora-poduzetnika u suradnji s TERA Tehnopolisom, partnerom u Europskoj poduzetničkoj mreži – EEN koji posebno podupiru izlazak znanstvenika i poduzetnika na tržište EU-a. Z.R.

U žestokoj konkurenciji od 17 zemalja sudionica (Tajvan, Kina, Tajland, Rumunjska, Bosna I Hercegovina, Poljska, Kanada, Indonezija, Iran, Ujedinjeni Arapski Emirati, Mađarska, Srbija, Vijetnam, Južna Koreja, Turska, Egipat i Hrvatska)  OXYGEN OPTIMAL proizvodi osvojili su 2 zlatne medalje, Grand prix glavnu nagradu, kao i nagradu za najuspješniju komercijalizaciju inovacije te priznanje Poljske udruge inovatora za OXYGEN OPTIMAL proizvode.

O kvaliteti ovih proizvoda dovoljno govore same nagrade no treba napomenuti I to da proizvodi OXYGEN OPTIMAL nose status medicinskog proizvoda koje je izdala Hrvatska agencija za lijekove i medicinske proizvode.te su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-TexStandardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).  

Česta pojava kod različitih dobnih skupina ljudi su problemi s cirkulacijom, razinom volumena kisika u krvi i tkivu, baznom temperaturom tijela, osjećajem bolova, grčeva i trnaca u perifernim dijelovima tijela, pojava ranica na koži i slični problemi na koje upotreba proizvoda OXYGEN OPTIMAL može utjecati poboljšanjem stanja.

Tommy

 

OXYGEN OPTIMAL proizvodi napravljeni s optički modificiranim vlaknima dizajnirani su da reflektiraju svjetlo i energiju u kožu, te se na taj način opuštaju kapilare u koži i samom potkožnom tkivu, potičući cirkulaciju i prijenos kisika.

Ako tražite rješenje za svoje zdravstvene tegobe, koristeći proizvode na prirodnoj bazi koji imaju klinički dokazanu učinkovitost, isprobajte ove proizvode I uvjerite se sami u njihovu učinkovitost i brzo djelovanje!