Promjene vremena i njihov utjecaj

Medicinski djelatnici odavno prate vezu između vremenskih prilika i bolesti. Zbog odavno utvrđene činjenice da vrijeme utječe na ljudsko zdravlje, liječnici često, iz preventivnih razloga, upozoravaju na moguće zdravstvene probleme kod određene vremenske prognoze.

Više

3 RAZLOGA ZAŠTO SU OXYGEN OPTIMAL ČARAPE S CELLIANTOM DOBRE ZA NOGE!

RAZLOG BROJ 1: Potiču cirkulaciju!

Oxygen optimal O2O čarape sa terapijom od 100% Cellianta klinički dokazano potiču cirkulaciju u nogama, samim time vaše noge više neće biti hladne.
Onaj neugodan osjećaj hladnih nogu postat će prošlost!

Jednako tako, poboljšanom cirkulacijom dolazi do „drenažnog“ efekta  pa se i oticanje nogu smanjuje.

Više

S hladnijim vremenom javljaju se bolovi i oticanje u šakama

Dolaskom ovakvog hladnijeg i vlažnijeg vremena, učestalo se javljaju bolovi i oticanje u zglobovima šaka, kod nekih osoba dolazi i do oteklina zglobova, a kod nekih slučajeva čak i do stvaranja ranica. Pokretljivost zglobova šake je uvelike otežana i jako bolna. Često nam se naši korisnici žale kako ne mogu obavljati niti najosnovnije poslove , pogotovo ujutro, kad su ti problemi najizraženiji. Za takve slučajeve tu su naše rukavice OXYGEN OPTIMAL sa terapijom od Cellianta kako bi potaknule cirkulaciju i povećale opskrbu kisikom i na taj način smanjili bolove, ukočenost i oticanje zglobova. Preporučamo rukavice obavezno nositi ujutro dok se zglobovi ne razgibaju i svakako prije spavanja, a možete bez problema i spavati u njima.

Više

Multivitamini za žene i muškarce u dobi 50+

Važan čimbenik za poboljšanje kvalitete života i produljenje životnog vijeka je pravilna prehrana Neuravnotežena prehrana tijekom cijelog života i posebice u starijoj dobi može pojačati vjerojatnost pojave mnogih bolesti, poput osteoporoze, smanjene funkcije mozga, bolesti srca, te raznih infekcija. Stoga vam predlažemo multivitamine za žene i muškarce u dobi od 50+.

Više

Rast i razvoj djece u dobi od 5 do 12 godina

Rast i razvoj djece je složen proces povećanja tjelesne mase i izmjene proporcija koji je uvjetovan brojnim unutrašnjim i vanjskim čimbenicima. Rastom i razvojem upravljaju brojni geni putem transmisije više hormona i drugih faktora rasta.  Ova razdoblja ne smiju se suviše oštro ograničiti jer je razvoj stalan proces u kojem se jedno dijete razvija brže a drugo sporije. Zato može doći do nesporazuma ako se smatra da sva djeca iste dobi moraju biti i jednako razvijena.

Više