Pravo je vrijeme za čišćenje organizma

Pravo je vrijeme za čišćenje organizma Oslobodite tijelo toksina i suvišnih kilograma nakupljenih tijekom zimskih mjeseci! Toksini dolaze iz okoline, zbog načina života, stresa, prehrane, dugotrajnog korištenja raznih lijekova i dovode do neravnoteže prirodne energije unutar stanica našega tijela. Nakupljaju se slobodni radikali i dolazi do pada imuniteta i vitalnosti. Na fizičkom nivou možemo reći da zdravo tijelo može ekonomičnije odraditi svakodnevne aktivnosti, a također se i brže oporaviti od bolesti ili povreda. Na temelju mnogih istraživanja različitim metodama i kliničkim opažanjem pacijenata, došlo se do zaključka da tretman detoksikacije daje dobre rezultate u znatnom poboljšanju energije, relaksaciji i generalnom poboljšanju stanja, a kod nekih i značajnom poboljšanju zdravlja i smanjenju simptoma kroničnih bolesti. Detoksikacija organizma uklanja štetne tvari, a najbolje ju je raditi nakon blagdana i jela bogatih kalorijama, uz koji ćete osloboditi tijelo od toksina i ponekih suvišnih kilograma nagomilanih tijekom hladnijih mjeseci.

Više

Perfomance days u München-u

Početkom studenog u München-u, Njemačka održan je PERFORMANCE DAYS, sajam „funkcionalnih“ tkanina i najnovijih dostignuća u tehnologiji izrade „pametnih“ tkanina, na kojoj se predstavio i Terrapromo sa svojim programom proizvoda od Cellianta. Zajedno sa ostalim proizvođačima te revolucionarne tkanine.

Sam poziv za prisustvovanje na takvom jednom događaju, veliko je priznanje tvrtci Terrapromo od strane Hollogenix Ltd. tvorca Cellianta za razvoj novih proizvoda i za njihovu kvalitetu.

Više

dr. med. Paolo Bonas - "Artroza"

Artroza je bolest zglobova. Degenerativne promjene primarno se javljaju na hrskavici i koštanim dijelovima, uzrokujući stvaranje novih koštanih izdanaka ili izraslina. Artroza zahvaća i kralježnicu, te je onda poznata kao spondiloartroza. Degenerativne promjene zglobova vrlo su učestale. Bolest se javlja podjednako u muškaraca i žena svih rasa, a iznad 55. godine života češće se vidi u žena.

Više

Problemi sa cirkulacijom

Trnci u rukama i nogama, hladna stopala, grčevi u listovima, vrtoglavice i glavobolje simptomi su s kojima se suočava veliki broj ljudi. Spol i dob vrlo često nisu razlog takvih simptoma koji se podjednako često mogu javiti kod mlađih ljudi u kasnim dvadesetima, kao i kod starijih.

Noćni grčevi posebno su neugodni, a mogu rezultirati šokom i strahom jer se javljaju u dubokom snu. Promjene raspoloženja, problemi s koncentracijom i lošije pamćenje također su na listi simptoma kada je riječ o danas vrlo rasprostranjenoj pojavi - slaboj cirkulaciji. Zbog smanjene cirkulacije u mozgu i posljedične ishemije vrlo se često javlja neugodna vrtoglavica, šum u ušima te neprestani umor i gubitak snage za obavljanje i najobičnijih svakidašnjih poslova. Vrlo su česti slučajevi da je slaba cirkulacija povezana s pritiskom na živce na izlazu iz kralježnice.

Više