Gel od hladno prešanog ulja konoplje 500 ml

Prirodna formula od 8% ulja kanabisa, mentola, lavande, ružmarina, s ekstraktom kestena, gavezom, kamforom i eukaliptusom. Pogodan za osobe sa psorijazičnim artritisom, različitim oblicima psorijaze, reume, problema sa zglobovima te kod različitih vrsta dermatitisa kao i atopičnog dermatitisa.

Više

Papuče od Cellianta

Celliant papuča O2O Oxigen optimal je papuča koja u sebi sadrži uložak od 100% Cellianta i time klinički dokazano popravlja cirkulaciju u nogama, povećava nivo kisika u krvi i tkivu, regulira temperaturu nogu, umanjuje bolove i grčeve u nogama, umanjuje osjećaj teških i umornih nogu.

Više

Oxigen optimal čarapa

Predstavljamo vam našu Oxigen optimal čarapu od 100% cellianta.

Naš dizajnerski tim kreirao je čarapu od 100% Cellianta u kombinaciji s merino vunom. Kao i uvijek, slušali smo vaše želje, potrebe i iskustva te na osnovu toga stvorili smo Oksigen optimal O2O čarapu. Njezin učinak primijetiti će te već kroz 15-tak minuta.

Više

Prevencija gripe i viroza unosom minerala i vitamina u organizam

Za dobro funkcioniranje imunološkog sustava bitno je unošenje vitamina, minerala i aminokiselina u organizam na svakodnevnoj bazi . Pravilna prehrana i životne navike igraju veliku ulogu u tome.

Uravnotežena prehrana je jedan od čimbenika koji znatno utječu na naše zdravlje i otpornost prema bolesti. Dodaci prehrani pomažu u tome.

Vitamini i masne kiseline – korisni saveznici protiv gripe

Više

Pravo je vrijeme za čišćenje organizma

Pravo je vrijeme za čišćenje organizma Oslobodite tijelo toksina i suvišnih kilograma nakupljenih tijekom zimskih mjeseci! Toksini dolaze iz okoline, zbog načina života, stresa, prehrane, dugotrajnog korištenja raznih lijekova i dovode do neravnoteže prirodne energije unutar stanica našega tijela. Nakupljaju se slobodni radikali i dolazi do pada imuniteta i vitalnosti. Na fizičkom nivou možemo reći da zdravo tijelo može ekonomičnije odraditi svakodnevne aktivnosti, a također se i brže oporaviti od bolesti ili povreda. Na temelju mnogih istraživanja različitim metodama i kliničkim opažanjem pacijenata, došlo se do zaključka da tretman detoksikacije daje dobre rezultate u znatnom poboljšanju energije, relaksaciji i generalnom poboljšanju stanja, a kod nekih i značajnom poboljšanju zdravlja i smanjenju simptoma kroničnih bolesti. Detoksikacija organizma uklanja štetne tvari, a najbolje ju je raditi nakon blagdana i jela bogatih kalorijama, uz koji ćete osloboditi tijelo od toksina i ponekih suvišnih kilograma nagomilanih tijekom hladnijih mjeseci.

Više