Top sedam ljetnih namirnica

Ljeto je izuzetno važno ne opterećivati organizam hranom koja sama po sebi uzrokuje dodatno zagrijavanje tijela. Tako da jela koja prijaju zimi treba izbjegavati za ljetnih vremena. Velike količine crvenog mesa, luka, jakih začina, masnoća i alkoholnih pića, nisu dobrodošle.

Ljetna prehrana mora obilovati svim vrijednim nutrijentima koji služe kao štit od štetnog zračenja te tako pomažu u prevenciji raka kože te sprečavaju boranje i prijevremeno starenje kože. Narančasto, žuto i crveno voće i povrće sadrži biljne pigmente koji potiču pigmentaciju i ujedno posjeduju antioksidativno djelovanje. Stoga je tijekom ljeta uputno uživati u marelicama, breskvama, dinjama, lubenicama, mrkvi i ostalom raznobojnom voću i povrću. Znakovito je i to što ovi plodovi sazrijevaju upravo ljeti .

Više

Izloženost sve većem UV zračenju i razinama ozona, oštećuju dermalni sloj kože uzrokujući bore i povećavajući rizik od raka kože

Koenzim Q10 ima iznimno povoljno djelovanje na kožu, posebice zbog antioksidativnog djelovanja kojemu zahvaljuje svojstvo zaštite od štetnog sunčevog zračenja. Izloženost sve većem kemijskom i ultraljubičastom zračenju i razinama ozona, oštećuju dermalni sloj kože uzrokujući bore i povećavajući rizik od raka kože.

Više

Proljeće donosi i proljetne alergije

Stiglo nam je proljeće i sa sobom donijelo svoje boljke! Povećana koncentracija peludi u zraku, radi cvata različitih biljaka, izaziva alergijske reakcije.  Kihanje, kašalj, šmrcanje, svrbež u nosu, peckanje, suze i crvenilo očiju, ..  su najčešći simptomi alergija.

Svakodnevnim unosom Q10 Aktiv preparata bez umjetnih boja, glutena, šećera i konzervansa opskrba prirodnih „podizača“ imuniteta je zagarantirana! Ojačajte svoj organizam i pomozite si u svakodnevnoj borbi sa alergijama!

Više

Gel od hladno prešanog ulja konoplje 500 ml

Prirodna formula od 8% ulja kanabisa, mentola, lavande, ružmarina, s ekstraktom kestena, gavezom, kamforom i eukaliptusom. Pogodan za osobe sa psorijazičnim artritisom, različitim oblicima psorijaze, reume, problema sa zglobovima te kod različitih vrsta dermatitisa kao i atopičnog dermatitisa.

Više

Papuče od Cellianta

Celliant papuča O2O Oxigen optimal je papuča koja u sebi sadrži uložak od 100% Cellianta i time klinički dokazano popravlja cirkulaciju u nogama, povećava nivo kisika u krvi i tkivu, regulira temperaturu nogu, umanjuje bolove i grčeve u nogama, umanjuje osjećaj teških i umornih nogu.

Više