Utječe li ovo vrijeme i na Vas?

U pravilu, nagla, aritmička kolebanja vremena, u granicama jednog do dva dana, ugrožavaju najslabije dijelove ljudskog organizma.
Što je najopasnije za ljudsko zdravlje u kolebanju vremenskih prilika?
Nagla promjena temperature i vlažnosti zraka te atmosferski tlak – najizravnije utječu na ljudsko zdravlje, ne samo bolesnih, već i zdravih osoba. Razumljivo, na jačem su «udaru» bolesnici jer imaju više slabih točaka, smanjen im je imunitet i otpornost organizma.
Odavno je poznato da, primjerice, hladnoća, praćena jakim vjetrom i znatnim (15 – 20 milimetara živina stupca) porastom atmosferskog tlaka, izaziva spazam, grč krvnih žila te krize povišenog krvnog tlaka, infarkt srca i moždane udare.
Pouzdano se zna, pokazala su to dugogodišnja istraživanja, da upad toplog vlažnog zraka u neko područje u vrijeme zime – negativno utječe na osobe s kroničnim oboljenjima organa za disanje i niskim krvnim tlakom. Takvi bolesnici jednako reagiraju i u vrijeme ljeta, kada je toplo i zagušljivo vrijeme. Njima zasićenost arterijske krvi kisikom može pasti sa 96 na 94 posto, što izravno utječe na zdravlje.
Općenito, na iznenadne promjene vremena ponajviše reagiraju kronični bolesnici, starije osobe, djeca i svi oni kojima je pao imunitet. Zdravstvene tegobe redovito se manifestiraju u vrijeme smjene godišnjih doba.
Medicinski djelatnici odavno prate vezu između vremenskih prilika i bolesti. Zbog odavno utvrđene činjenice da vrijeme utječe na ljudsko zdravlje, liječnici često, iz preventivnih razloga, upozoravaju na moguće zdravstvene probleme kod određene vremenske prognoze.
Terrapromo ima rješenje i za to, redovitim uzimanjem Q10 Aktiv formule znatno ćete popraviti stanje svog organizma, ojačati imunitet, regulirati krvni tlak te riješiti se niza tegoba koje vas muče!