0

Nemate artikala u košarici.

banner
banner
banner

Uvjeti prodaje

UVJETI TELEFONSKE I INTERNET PRODAJE NA Terrapromo d.o.o.

1.OPĆE ODREDBE UVJETA PRODAJE

Nositelj svih prava na internet stranici www.terrapromo.eu je tvrtka Terrapromo d.o.o. Osijek (dalje u tekstu: Terrapromo ). Terrapromo putem navedene stranice pruža uslugu prodaje (dalje u tekstu: Exterim internet stranica). Korištenjem uslugeTerrapromo internet stranice i svih pridruženih stranica i servisa na terrapromo.eu domeni smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima prodaje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju.

Ovi uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem Terrapromo internet stranice te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu (dalje u tekstu: Ugovor) između potrošača kao krajnjeg kupca i Terrapromo internet stranice, smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora.

 

Pružatelj usluge internet prodaje putem Terrapromo internet stranice je Terrapromo d.o.o., J.J. Strossmayera 168, 31000 Osijek, OIB 94414658601.

 

Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju sa ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim svojim pravima i obvezama.

 

Terrapromo pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

 

Terrapromo pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Terrapromo internet stranice u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

 

Terrapromo pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Terrapromo internet stranice u svako doba bez obaveze prethodne najave, isključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup stranici kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.

 

Korištenje usluga Terrapromo internet stranice odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje Terrapromo internet stranice od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Terrapromo ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.

 

Kupljeni proizvodi koriste se na vlastitu odgovornost i isti se ne mogu smatrati zamjenom za liječničku ili nutricionističku terapiju.

 

Terrapromo internet stranica se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na terrapromo.eu.

 

Terrapromo internet stranica zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda.

 

Terrapromo internet stranica ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvodu. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

 

2. UVJETI PRODAJE

I) Sklapanje i raskid ugovora o prodaji

Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu Terrapromo za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i Terrapromo, a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog proizvoda ili usluge putem Terrapromo internet stranice uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega te Interneta.

Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu Terrapromo na jedan od sljedećih načina:

• odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe putem 031/350-330, 091/3355-018, 098/9690-271 ili,

• putem web shopa.

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Terrapromo o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na Terrapromo d.o.o., J. J. Strossmayera 168, 31000 Osijek, OIB 94414658601) ili elektroničkom poštom na info@terrapromo.eu , u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed, odnosno u slučaju usluge, od sklapanja Ugovora.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat novca koji je od njega primljen, umanjen za troškove dostave, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Terrapromo , odnosno Terrapromo internet stranica zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena. Povrat novca Terrapromo može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena ili nakon što mu bude dostavljen dokaz da je roba poslana nazad.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu Terrapromo d.o.o., J.J. Strossmayera 168, 31000 Osijek, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je Terrapromo -u, odnosno Terrapromo internet stranici, uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe korisnik mora snositi sam. Korisnika se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona 031/350-330 ili se javi na info@terrapromo.eu kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe.

Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Ako je na zahtjev korisnika izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, korisnik je dužan platiti Terrapromo-u iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je korisnik obavijestio Terrapromo o jednostranom raskidu Ugovora.

Obrazac zahtjeva za prekid ugovora

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostaviti ćemo Vam,  elektroničkom poštom.

 

II) Uvjeti i postupak kupnje

Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe. Navedeni podaci bit će naznačeni uz svaki proizvod.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave, vidljivi će biti u ponudi za kupnju prije zaključenja narudžbe. Trošak dostave može biti vidljiv još i na nekim drugim dijelovima stranice. Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektronske narudžbe dostavit će se na adresu elektroničke pošte kupca. Sve cijene su izražene u hrvatskim kunama (HRK). U sve cijene je uračunat PDV.

Ukoliko kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju molimo kupca da nas kontaktira na: info@terrapromo.eu ili na telefonski broj 031/350-330 kako bi naša služba za korisnike provjerila je li narudžba zaprimljena. Ukoliko niste sigurni kako izvršiti kupnju, slobodno nas nazovite na broj 031/350330 i pomoći ćemo vam kod narudžbe.

 

III) Dostava i uvjeti dostave

• trošak dostave obračunava se prilikom kupnje proizvoda i izdaja vam se račun na kojem se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave

• trošak dostave bit će iskazan u ponudi uz cijenu proizvoda

• trošak dostave na području Republike Hrvatske iznosi 30 kn (za pakete težine do 2 kg), bez obzira na adresu kupca, a izvan Hrvatske i u većoj težini na upit

• rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 10 – 14 dana od dana zaključene narudžbe, izuzev proizvoda s posebnom napomenom

• u slučaju primjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će o tome odmah obavijestiti naša služba za korisnike

• u slučaju da kupac/naručitelj 2 puta odbije primiti naručenu pošiljku te se ista vrati u Terrapromo d.o.o., Terrapromo zadržava pravo odbiti zaprimiti narudžbu zbog dodatnih troškova prouzrokovanih odbijanjem preuzimanja narudžbe; ili će kupac/naručitelj kako bi ostvario ponovno pravo naručivanja, unaprijed uplatiti iznos narudžbe (uvećan za troškove dostave) na račun i u ime Terrapromo d.o.o. prema ponudi, kako bi se izbjegli ponovni dodatni troškovi.

 

IV) Reklamacije i prigovori

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti Terrapromo -u, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda kao i svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

• na broj telefona: 031/350-330

• na e-mail adresu: info@terrapromo.eu

• na adresu: Terrapromo d.o.o., J.J. Strossmayera 168, 31000 Osijek

U slučaju opravdane reklamacije omogućuje se raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena proizvoda. Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, kupac treba poslati fotografiju navedene reklamacije kako bi se ista uvažila na temelju fizičkog dokaza. Terrapromo internet stranica vrši prikupe reklamirane oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana te da kupac nije utjecao na neispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe. U slučaju opravdane reklamacije trošak zamjene proizvoda s novim u cijelosti snosi Terrapromo. U slučaju spora oko opravdanosti reklamacije i/ili načina na koji je proizvod vraćen (proizvod mora biti nekorišten, u nepromijenjenoj količini te u originalnoj ambalaži, uz predočen originalan račun i jamstvo, ukoliko postoji) proizvod će se dati na vještačenje vještaku ili stručnoj pravnoj osobi. U slučaju da se vještačenjem utvrdi opravdanost reklamacije, sav trošak zamjene proizvoda snosi Terrapromo , a u slučaju neopravdane reklamacije trošak će snositi kupac.

 

V) Način i postupak plaćanja

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

a) Plaćanje predračunom. Nakon potvrde narudžbe, Terrapromo na e-mail adresu kupca dostavlja predračun. Nakon primitka uplate u skladu s predračunom pokreće se postupak isporuke.

b) Plaćanje gotovinom – pouzećem. Prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču se plaća cjelokupni iznos naznačen u računu uključujući i trošak dostave.

 

3. ZAŠTITA PODATAKA PRI KUPNJI

Terrapromo se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika Terrapromo internet stranice te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Terrapromo može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, OIB, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Terrapromo -u.

Terrapromo će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza i što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva korisnika kao i daljnjeg razvijanja te kvalitetnijeg pružanja svih usluga Terrapromo -a. Terrapromo prikuplja, obrađuje i objavljuje podatke o korisnicima koji se odnose na način uporabe Terrapromo web stranice bez otkrivanja identiteta korisnika i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.

Terrapromo internet stranica prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet Protocol Address) korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. Terrapromo internet stranica će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja web stranice od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke Terrapromo internet stranica će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.

 

4. NAČELO PRIVATNOSTI

* Politika zaštite osobnih podataka:

Naša politika zaštite osobnih podataka – ukratko:

• Ni u kojem slučaju nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke.

• Vaše kontakt podatke ili Vaše osobne podatke nećemo otkriti nekoj trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

• Nećemo Vam slati elektronske poruke ili obavijesti ukoliko niste dali privolu, osim u slučaju elektronskih transakcija.

• Kada god zaželite jednostavno se možete odjaviti od primanja naših elektronskih poruka ili obavijesti.

 

* Naša politika zaštite osobnih podataka – detaljno:

Izjava tvrtke Terrapromo d.o.o. o zaštiti osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka naših korisnika poseban je interes naše tvrtke. Sve aktivnosti tvrtke Terrapromo d.o.o. na internetu zadovoljavaju europske propise (EU Direktiva 95/46/EC,2002,58/Ec i Međunarodni sporazum ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i državne zakone koji su na snazi u zemljama srednje i istočne Europe. U Republici Hrvatskoj pridržavamo se Zakona o zaštiti osobnih podataka (N.N.103/03.). Terrapromo d.o.o. pridržava se Zaštite privatnosti pri dobivanju podataka.

 

 

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podatak je informacija kojom se utvrđuje Vaš identitet, npr. Vaše ime, prezime, e-mail adresa ili adresa stanovanja. Terrapromo d.o.o. ne prikuplja i ne obrađuje Vaše osobne podatke, osim kada Vi date privolu naručivanjem proizvoda, naših elektronskih obavijesti (e-časopis i sl.) ili sudjelovanjem u našim nagradnim igrama.

Korištenje i odavanje osobnih podataka

Terrapromo d.o.o. koristit će Vaše osobne podatke samo u svrhu tehničke administracije na Web lokaciji kako biste imali pristup posebnim informacijama ili u svrhu komunikacije s Vama. Terrapromo d.o.o. neće dostavljati Vaše osobne podatke trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

Narudžbe, ankete i natjecanja

Terrapromo d.o.o. traži informacije od korisnika na obrascu na kojemu korisnik daje informacije za kontakt (kao što su e-mail adresa, ime i adresa za dostavu). Te se informacije koriste za fakturiranje i za ispunjavanje narudžbe kupca. Ove kontakt informacije se koriste i za kontaktiranje korisnika radi provjere narudžbe/podataka ili u slučaju problema u obradi neke narudžbe.

Povremeno se na internet stranicama korisnici pozivaju na sudjelovanje u raznim anketama ili natjecanjima ili se poziv na sudjelovanje šalje u elektronskim obavijestima (e-časopis i sl.). Sudjelovanje u ovim anketama ili natjecanjima je potpuno dobrovoljno i korisnik može izabrati želi li dati ove informacije ili ne. Zatražene informacije mogu uključiti informacije za kontakt (e-mail adresa, ime i adresa) ili demografske informacije (spol, dob i sl.). Informacije pribavljene anketom bit će korištene u svrhe praćenja ili unapređivanja korištenja i zadovoljstva korisnika. Kod natjecanja kontakt informacije koristit će se i za registriranje sudionika, objavu pobjednika, dodjeljivanje nagrada i sl.

Zaposleni u Terrapromo d.o.o. su obvezni poštovati povjerljivost Vaših podataka i podliježu sporazumu o razotkrivanju osobnih podataka.

Sloboda izbora

Osobne informacije koje dajete tvrtci Terrapromo d.o.o. kontrolirate sami. Ukoliko odlučite da ne želite dati svoje podatke tvrtki Terrapromo d.o.o., nećete moći pristupiti nekim područjima na našim internetskim stranicama. Korisnici koji žele povući privolu za kontaktiranje mogu to učiniti klikom na posebno istaknuti link odjave koji se nalazi u svakoj elektronskoj obavijesti koju primaju ili slanjem zahtjeva za ispis na našu e-mail adresu info@terrapromo.eu. Kod povlačenja privole za kontaktiranje slanjem zahtjeva za ispis na našu e-mail adresu morate poslati kontakt informacije i točnu e-mail adresu koja se odjavljuje (u slučaju da imate više od jedne e-mail adrese, obavezno navedite koju odjavljujete ili to učinite za sve e-mail adrese).

Ako se Vaši osobni podaci promijene (npr. e-mail adresa, kućna adresa, broj fiksnog ili mobilnog telefona, poštanski broj i sl.), molimo da nas o promjenama obavijestite na adresu: info@terrapromo.eu .

 

Automatski zabilježeni podaci (koji nisu osobni)

Kada posjetite internetske stranice tvrtke Terrapromo d.o.o., automatski se zabilježe (a ne kao dio prijave) općeniti neosobni podaci (koji ste internet pretraživač koristili, broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na našim stranicama, koje ste stranice gledali). Te informacije koristimo kako bismo ocijenili posjećenost naših internetskih stranica te poboljšali njihov sadržaj i funkcionalnost. Vaši se podaci ne koriste u druge svrhe, niti se ustupaju trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

Cookies („Kolačići“)

„Cookies“ („kolačići“) su male datoteke koje su privremeno pohranjene na Vaš tvrdi disk, tako da naša stranica prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite. Terrapromo d.o.o. koristi ih isključivo zbog prikupljanja podataka koji su vezani za posjetu našim internet stranicama, zbog dodatne funkcionalnosti ili u svrhu procjene djelotvornosti svoje prisutnosti na internetu.

Sigurnost

Terrapromo d.o.o. poduzima velike mjere sigurnosti osobnih podataka. Vaši podaci zaštićeni su od gubitka, uništenja, mijenjanja/krivotvorenja, manipulacije i nedozvoljenog pristupa, kao i od nedozvoljenog razotkrivanja.

Maloljetnici

Terrapromo d.o.o. savjetuje svim roditeljima i starateljima da nauče svoju djecu kako sigurno i odgovorno koristiti svoje osobne podatke na Internetu. Maloljetnici ne bi smjeli ostavljati nikakve osobne podatke na internet stranici tvrtke bez dopuštenja roditelja ili staratelja. Terrapromo d.o.o. nikada neće namjerno prikupiti podatke od maloljetnika i iskoristiti ih na bilo koji način ili ih otkriti trećoj osobi bez dopuštenja osim ako zakon nalaže drugačije.

Terrapromo d.o.o. zahtijeva da maloljetnici ne kupuju niti sudjeluju u drugim pravnim poslovima u odnosu na naše proizvode i usluge bez suglasnosti roditelja ili zakonskog skrbnika i ne želi primati osobne informacije direktno od maloljetnika, no ponekad ne može odrediti dob osoba koje u takvim poslovima sudjeluju ili daju osobne podatke. Ako nam maloljetnik (po propisima pozitivnih zakona) ipak dostavi osobne podatke bez pristanka roditelja ili zakonskog staratelja, molimo roditelje ili staratelje da nas o tome obavijeste da bismo uklonili te informacije.

Veze prema ostalim internet stranicama

Ova izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi se na sve internetske stranice tvrtke Terrapromo d.o.o., njezine poddomene, elektronske obavijesti na www.terrapromo.eu te početnu stranicu koju održava Terrapromo d.o.o.. Internet stranice na ovoj početnoj stranici mogu sadržavati veze prema drugim dobavljačima unutar ili izvan Terrapromo d.o.o. na koje se ne odnosi ova izjava o zaštiti osobnih podataka. Kada napuštate neku od internet stranica tvrtke Terrapromo d.o.o., molimo vas da pročitate izjave o privatnosti na svakoj internet stranici koja prikuplja osobne podatke.

 

 

 

Pravo na informacije

Ako imate pitanja u vezi naše politike zaštite osobnih podataka ili kako se obrađuju vaši osobni podaci, slobodno kontaktirajte našeg predstavnika za zaštitu privatnosti putem e-maila na: info@terrapromo.eu.

Na Vaš zahtjev brzo ćete dobiti informacije – pismeno i u skladu sa zakonom – o tome koji su Vaši osobni podaci, ako uopće jesu, prikupljeni za vrijeme Vašeg posjeta Internet stranicama tvrtke Terrapromo d.o.o.

Obavijest o promjenama

Bilo kakve promjene u vezi naše politike zaštite osobnih podataka bit će objavljene u izjavi o zaštiti osobnih podataka, na našim internet stranicama i na drugim mjestima na kojima smatramo da je to potrebno.

 

 

Trenutno se analitički kolačići domene .bauhaus.hr spremaju na Vašem uređaju. Isključite ih ovdje ako želite.

Blog

 • Blog image

  Kompleksni regionalni bolni sindrom

  Veljača 15, 2019.

 • Blog image

  TERRAPROMO DARUJE ZA VALENTINOVO

  Veljača 06, 2019.

 • Blog image

  Pripremite se za nadolazeće blagdane

  Prosinac 14, 2018.

 • Blog image

  Dijabetes i stopala

  Studeni 02, 2018.

              Koristim gel od čegrtuše već duže vrijeme i vrlo sam zadovoljna. Smiruje mi bolove u rukama i nogama koje imam zbog artritisa i puno mi je lakše! "
  Gđa Bogdanović
Čepin
               S obzirom da sam dijabetičar imam velikih problema sa cirkulacijom i bolovima u nogama. Od kada koristim vaše čarape od merino vune sa Celliantom ti su se problemi smanjili. Od sada ne nosim niti jedne druge čarape! Koristim i vaš pojas od Cellianta za probleme sa kukovima, kao i gel od čegrtuše koji mi jako pomažu protiv bolova i olakšavaju mi kretanje. Vaše proizvode preporučam svima! Srdačan pozdrav od Ćire!
  Boris Ćiro Gašparac
Velika Gorica
               Kao dugogodišnji dijabetičar imam niz zdravstvenih problema, tako da koristim gotovo sve vaše proizvode. Od čarapa za dijabetičare, vašeg pojasa za leđa, posteljine, … gotovo sve! Zadnjih godinu i pol pijem i vaš Q10 Aktiv koji se pokazao kao odličan kod niza mojih problema, no ono što me je najviše oduševilo je to da se osjećam puno bolje, snažnije, vitalnije, daje mi više energije! Dok pak vaš Chondrosamin mi pomaže kod problema sa kostima i zglobovima. Bolovi su manje i lakše se krećem. Svaki vaš proizvod me je uvjerio u svoju kvalitetu i preporučam ih svima!
  Dr. Mensura Dražić
Zagreb
Sigurna i brza dostava!
Tjedne akcije i popusti
Besplatna dostava! iznad 1200kn