PROIZVODI SA EKSTRAKTOM PUŽEVE SLUZIOvi proizvodi dizajnirani su u Berioska laboratoriju, kako bi vam ponudili najbolja moguća svojstva ekstrakta iz puževe sluzi, a njihovu učinkovitost primijetiti ćete nakon samo nekoliko dana.HRANJIVI GEL OD PUŽEVE SLUZIZbog svog bogatog sastava, ekstrakt puževe sluzi ima velik značaj pri zaglađivanju, pomlađivanju i regeneraciji kože. Bogat je alantoinom, glikolnom kiselinom, kolagenom, elastinom te vitaminima A, C i E koji koži pružaju brojne blagodati. Ti sastojci obnavljaju stanice kože i učinkoviti su kod zacjeljivanja posjekotina, zatezanja kože i borbi protiv vidljivih znakova starenja, bora.
Najzaslužniji za to je prirodni alantoin iz puževe sluzi koji sprječava nastanak bora i učinkovit je kod učvršćivanja kože i njezine regeneracije. Uz alantoin, jedan od najjačih sastojaka puževe sluzi je glikolna kiselina. Ona čisti kožu i ima učinak jakog pilinga koji briše bore i nepravilnosti s lica. Uz nju, hijaluronska kiselina koži osigurava hidrataciju koja je potrebna za zdravu kožu i smanjen nastanak bora.
Puževa sluz sadrži proteine i vitamine koji jačaju kožu te je dodatno zaglađuju. U tome pomaže i prirodni kolagen koji zateže kožu i čini je čvrstom i otpornom. Prirodni antibiotici iz puževe sluzi sprječavaju kožne infekcije te pospješuju stvaranje zdravog tkiva i brzog ozdravljenja kod kožnih bolesti i nepravilnosti na koži.PAKIRANJE: 50ml

BABARIA-Hranjivi gel od puževe...

24,00  sa PDV-om