Vanjska navlaka je od Cellianta s molekulama srebra tako da osim što popravlja cirkulaciju u vratnom dijelu, olakšavajući tako protok krvi i kisika do mozga, istovremeno djeluje antibakterijski i antialergijski. Sa stražnje strane jastuka nalazi se 3D mreža koja jastuku daje prozračnost. Punjenje je od mljevenog Memoryja. Preporuča se osobama koji zbog srčanih problema moraju spavati na povišenom, kod ljudi koji pate od bolova u vratnoj kralježnici te zbog toga imaju glavobolje, vrtoglavice ili šumove u ušima te ljudima koji pate od apneje, kao i kod problema sa visokim i niskim tlakom. Jastuci OxO – imaju dvostruku funkciju: ortopedsku (drže vrat i glavu u pravilnom položaju) i terapeutsku (oslobađa vratne žile i pospješuje protok krvi i kisika u mozak). Vrlo je bitno da se ortopedski jastuk prilagodi svima te da glavu i vratnu kralježnicu u toku cijele noći drži u pravilnom položaju. Česte glavobolje, migrene, problemi sa tlakom, osjećaj “mamurluka” i umora neposredno poslije spavanja. Upravo to ovisi o jastuku.

Upozorenje: Proizvodi OXYGEN OPTIMAL/CELLIANT nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika. Proizvodi ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.

Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).

Boja

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Jastuk OPTY O2O”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Pretplatite se na naš
newsletter
& budite informirani!

*Ne brinite, vaš e-mail koristiti ćemo s najvećom pažnjom