Oxygen Optimal čarape u sebi sadrže funkcionalno vlakno Celliant koje klinički dokazano potiče lokalnu cirkulaciju, pomaže regulaciji topline i podiže volumen kisika u krvi i tkivu do 29%. Celliant apsorbira toplinsku energiju našeg tijela, reciklira ju i vraća ju u vidu infracrvene energije
širokog spektra čime se optimizira opskrba krvlju, kisikom i hranjivim tvarima svim stanicama na području primjene. Rezultat toga je da se simptomi poput bolova, grčeva, trnaca, osjećaja hladnih ili pre vrućih nogu smanjuje ili u potpunosti nestaje, kao i osjećaj otečenih, teških i umornih nogu, potiče se zatvaranje eventualnih ranica i ubrzava oporavak tkiva i mišića.
Oxygen optimal čarape namijenjene su svim osobama koje pate od navedenih tegoba, a posebice dijabetičarima.

 Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).
Proizvodi OXYGEN OPTIMAL nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda, ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika. Proizvodi ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Oxygen Optimal Gaming”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Oxygen Optimal Gaming

30,00  sa PDV-om

Buy now