OXYGEN OPTIMAL/CELLIANT napravljene su u kombinaciji merino vune ili pamuka sa revolucionarnim vlaknom Celliant, koji klinički dokazano podiže volumen kisika u krvi i potkožnim tkivima, regulira temperaturu i pospješuje cirkulaciju. Samim time dolazi do smanjenja bolova te može pomoći kod: trnaca u prstima, bolovima u šakama i zglobovima šake (artritis), te ubrzati zacjeljivanje eventualnih ranica izazvanih nekim oblicima dermatitisa.

NAMJENA: namijenjene su osobama koje imaju problema sa šakama, zglobovima prstiju, različitim vrstama dermatitisa po rukama, i dr.

SASTAV: 50% pamuk/merino vuna, 50% Celliant

ODRŽAVANJE: prati okrenute naopako (iznutra-van), na 30 stupnjeva Celzijusa. Ne sušiti u sušilici, ne glačati.

Upozorenje: Proizvodi OXYGEN OPTIMAL/CELLIANT nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika. Proizvodi ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije. Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).

Veličina

, , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rukavice O2O”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Rukavice O2O

180,00 kn 126,00 kn sa PDV-om

Buy now

Pretplatite se na naš
newsletter
& budite informirani!

*Ne brinite, vaš e-mail koristiti ćemo s najvećom pažnjom