Najvažnija 3 sastojka u jednoj tableti Stronglex! Glukozamin, kondroitin i MSM – metilsulfonilmetan.

Glukozamin

  • Smanjuje bol i poboljšava funkciju zglobova, potiče proizvodnju zglobnih maziva, hrani zglobnu hrskavicu i smanjuje upalne procese na zglobovima

Kondroitin

  • Sastavni dio hrskavice, poboljšava pokretljivost zglobova te ublažava bolove, podmazuje zglobove, hrani zlobnu hrskavicu i zglobna maziva

MSM – metilsulfonilmetan

  • Sudjeluje u proizvodnji kolagena, smanjuje bol, održava zglobove zdravim, formira kosti i hrskavicu te druga vezivna tkiva

  • sprječava proizvodnju reumatoidnog faktora, ublažava probleme s hrskavicom, ozljede zglobova – poboljšava fleksibilnost zglobova i ubrzava oporavak kod ozljeda

Simptomi

  • Bol u zglobu za vrijeme ili poslije kretanja
  • Neugoda u zglobu prije i/ili tijekom promjene vremena
  • Oticanje i ukočenost zgloba, pogotovo nakon kretanja
  • Koštane izbočine na sredini ili kraju zgloba prstiju ili baze palca
  • Gubitak fleksibilnosti zgloba

Zašto odabrati Strongflex?

Profesionalno se bavim trčanjem, a na jednom od natjecanja sam pretrpio težu ozljedu gležnja. Saznao sam da zbog godina i godina bavljenja ovim sportom trpe moji zglobovi gležnja koji su se „istrošili“. Morao sam uzeti pauzu od 6 mjeseci nisam se mogao baviti s onim što volim. Mislio sam da je moje bavljenje trčanjem gotovo, dok nisam saznao za Strongflex. Uz njega sam kroz 3 mjeseca ponovno vratio snagu, pokretljivost i izdržljivost zgloba gležnja. Opet se bavim trčim i osjećam se odlično.

Po struci sam medicinska sestra. Volim se baviti intenzivnijim sportom i svjesna sam da kroz godine ponavljanih vježbi moji zglobovi gube svoju funkcionalnost. Zato preventivno koristim Strognflex kako bi bila sigurna da će moji zglobovi ostati zdravi što je moguće duže.

Cijeli život borim se sa viškom kilograma, a bolovi u koljenu i gležnju su postali moja svakodnevica. Zato sam promijenila prehranu, počela hodati svaki dan po sat ili više i piti Strongflex. Od kada koristim Strongflex svakodnevno, sada već 3 mjeseca, moram priznati da se puno lakše krećem, bolovi su se smanjili i napokon se osjećam dobro..

Imam artritis već godinama, svaki pokret mi

je nanosio bol i svakodnevno sam koristio tablete za bolove. Zbog velikog korištenja tableta za bolove razvio sam i probleme s jetrom što mi je na kraju bio znak da uzmem život u svoje ruke i odaberem zdravlje. Od kada  koristim Strongflex bolovi su se smanjili i više ne moram koristiti tablete protiv bolova, upale i ukočenost zglobova se puno rjeđe, pokretljiviji sam i fleksibilniji.

Ozlijedila sam se na poslu i oštetila svoje koljeno. Nisam više mogla hodati normalno, osjetila sam kao da mi koljeno propada dok hodam. Svaki pokret me je bolio, a jutarnje ustajanje iz kreveta je zahtijevalo više od 30 minuta muke kako bi uspjela obaviti svoju jutarnju rutinu. Uz Strongflex ne samo da sam ponovno ona „ista“ ja, već i „nova bolja“ ja. Ne samo da mogu obaviti svoju jutarnju rutinu i živjeti po starom, sada sam aktivna i vježbam 3 puta tjedno bez boli i bez muke.

Sastojci: Kondroitin sulfat (iz hrskavice morskog psa), glukozamin sulfat (iz školjki), metilsulfonilmetan (MSM); nosač: mikrokristalna celuloza; sredstva protiv sljepljivanja: silicijev dioksid, magnezijev biljni stearat.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 tableta)

Sastojci: u 1 jednoj tableti (= preporučena dnevna doza)
Kondroitin sulfat 300 mg
Glukozamin sulfat 200 mg
Metilsulfonilmetan 200 mg

*PU = preporučeni dnevni unos

Upute za upotrebu (odrasli): Jednom dnevno nakon obroka popiti s vodom po jednu tabletu.

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25 C.

Dodatak prehrani

Najbolje upotrijebiti do kraja:

30 tableta od 900 mg

Neto količina: 27 g

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Sadrži derivate školjki i riba. Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti na jedan ili više sadržanih sastojaka. Ne koristiti ukoliko pakiranje nije netaknuto i/ili nakon isteka roka trajanja. Rok trajanja odnosi se na proizvod koji je skladišten pravilno i u neotvorenoj ambalaži. Za uporabu proizvoda poželjno je posavjetovati se s liječnikom.

Odgovoran za stavljanje na tržište RH: Terrapromo d.o.o. J.J. Strossmayera 168, Osijek – Croatia

Proizvođač: Alsa Lab s.r.l.  Consorzio Fracta Labor L25, 80027 Frattamaggiore (NA) – Italija

StrongFlex

36,00  sa PDV-om

Nema na zalihi